Kā rudens vēlo ābolu raža pārtop neiedomājami gardā pīrāgā - recepte

Kas gan būtu rudens bez ābolu našķiem? Kūciņa savu mīļo palutināšana.

 Laiks sākt gatavoties arī helovīnam!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Laiks sākt gatavoties arī helovīnam!

Nepieciešamās sastāvdaļas: 

  • 100 g sviesta
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze miltu
  • 1 glāze mannas
  • 2 tējk. kartupeļu miltu( cietes)
  • 1 tējk.sodas
  • 2 tējk.kanēļa
  • 1 kg ābolu

Pagatavošana:

  •  Bļodā samaisa visas sausās izejvielas.
  • Ābolus nomizo un sarīvē.
  • Kūkas formā ber kārtu sauso maisījumu,izlīdzina.
  • Virsū liek tikpat biezu sarīvēto ābolu kārtu,rūpīgi izlīdzina un piespiež.
  • Tālāk atkal ber sauso maisījumu, tad rīvēto ābolu kārtu.
  • Kūkas virspusē ber sausā maisījuma kārtu.
  • Kūkai pa virsu uzrīvē sviestu.
  • Kūku atstāj, lai nedaudz sasūcās, tad cep cepeškrāsnī 180°, apmēram 30 minūtes.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas