Priecīgo domu laiviņa tētim

Tiešām priecīgi. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izmantotie materiāli: 

akvareļu papīrs, akvareļu krāsas, ota, zils cartons, brūns aplikāciju papīrs, lentīte, zils krītiņš, šķēres, PVA līme, balta vilna, birstošie spīdumi, iesaiņojuma materiāls (tāds, kuru izmanto trauslu lietu iepakošanai, bet nosaukums mums nav zināms)

Kā gatavojām:

Uz papīra pludina akvareļu krāsas, priecīgas un košas kā mūsu domas par tēti. Pēc tam ar otiņu uzšļakstam krāsainas prieka dzirkstītes.

idejas apsveikumiem

No zilā kartona izgriež kartiņas fonu, no brūnā aplikāciju papīra izgriež pašu laiviņu, bet no nokrāsotā papīra - divas košas buras. Ar krītiņu uzzīmē vilnīšus, pielīmē laiviņu un buras, kā mastu līmē lentīti.
Laiviņu izrotā ar līmi un spīdumiem, ja ir vēlme, pielīmē vilnu kā viļņu putas.

Idejas apsveikumiem

Zilo kartiņu pielīmē uz lielākas, uz pusēm pārlocītas lapas. No iesaiņojamā materiāla izgriež baltus mākonīšus un līmē pēc patikšanas vai vietās, kur darba procesā gadījies kāds acij noslēpjams pleķītis.


Kartiņas iekšpusē uzraksta savas mīļās domas par vislabāko tēti pasaulē…  

Reklāma
Reklāma

 

Rīgas 124. pirmsskolas izglītības iestādes ”Dzērvenīte” Pūcīšu grupa

Vairāk par konkursu lasi "Idejas Tēva dienas apsveikumu kartītēm"

KONKURSU ATBALSTA:

 

"Mӧller's Junior" garšīgās 0mega-3 un D3  vitamīna zivtiņas. Lai mazie augtu gudri, stipri un ņipri!

Par LEGO Group
LEGO Group ir privāts, ģimenes īpašumā esošs uzņēmums, kurš atrodas Bilundā, Dānijā. Uzņēmuma misija ir bērnu radošuma un iztēles spēju attīstība ar klucīšu palīdzību.
Vietnē www.duplo.lego.com ir vairāk informācijas par rotaļu iespējām bērniem un LEGO produktiem. Vietnē ir arī spēļu sadaļa, kur bērni var rotaļāties ar skaņām un animācijām drošā tiešsaistes vidē.