Pampers Pants – viegli uzvelkamas biksītes kustīgiem mazuļiem

Vai tavs mazulis nepārtraukti ir kustībā? Vai tu meklē labāko aizsardzību savam mazajam ikdienā?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Pampers Pants biksītes - uztur mazuļa ādu sausu līdz pat 12 stundām. 

 

Laiks, kad mazie šķiet neapturami, ikvienai māmiņai ir gan prieka, gan pārbaudījumu pilns. Spārdīšanās un locīšanās māmiņām ir īsts izaicinājums, jo mazuļa āda ir jāuztur sausa. Nekam nevajadzētu ierobežot mazuļu kustības un mazināt komforta sajūtu, tāpēc ir ļoti svarīgi izvēlēties labākās autiņbiksītes un ļaut mazuļiem netraucēti izpētīt apkārtni.

 

Pampers Pants biksītes nodrošina Pampers uzticamo sausumu un ir labāk piemērotas kustīgiem mazuļiem. Tās ir viegli uzvelkamas pat tad, kad mazulis ir kustībā. Ja biksītes ir jānomaina, tās atliek vien atplēst sānos, saritināt un izmest. Autiņbiksīšu nomaiņa ar šīm biksītēm ir viegla un patīkama, tāpēc tās var lietot gan dienā, gan naktī. Pampers Pants biksītes būs ideāls sabiedrotais, tiklīdz mazulis pats sāks kustēties.

 

Pampers Pants biksītes kustīgiem mazuļiem ir izcilas arī tāpēc, ka tām ir īpaša, ļoti mīksta jostiņa, kas aptver visu vidukli. Tā ir elastīga un pielāgojas visām mazuļa kustībām, tādējādi biksītes labi pieguļ augumam visos tā stāvokļos, kā arī novērš noplūdes. Turklāt šīs biksītes ir ērti valkājamas, un tās ilgstoši uztur mazuļa ādu sausu.

 

Mazajiem patiks nomainīt biksītes tikpat ļoti, cik viņu māmiņām, jo nebūs jāpārtrauc aizraujošās nodarbes. Biksītes var nomainīt pat stāvus. Mazulis vienkārši iekāps jaunās biksītēs un tādējādi tiks mazāk traucēts. Pampers biksītes ir tik viegli nomaināmas, ka pat tēti varēs justies kā profesionāļi.

Reklāma
Reklāma

 

Pampers Pants biksītes kustīgiem mazuļiem ir izcilas arī tāpēc, ka tām ir īpaša, ļoti mīksta jostiņa, kas aptver visu vidukli. Tā ir elastīga un pielāgojas visām mazuļa kustībām, tādējādi biksītes labi pieguļ augumam visos tā stāvokļos, kā arī novērš noplūdes. Turklāt šīs biksītes ir ērti valkājamas, un tās ilgstoši uztur mazuļa ādu sausu.

 

Jostiņa, kas aptver visu vidukli, pielāgojas ikvienai mazuļa kustībai, tāpēc biksītes ir ērtas un labi pieguļ, mazinot noplūdes.

Atplēšamas sānos – vieglai nomaiņai.

Mīksti materiāli: īpaši izvēlēti mazajiem, maigajiem dupsīšiem

Uztur mazuļa ādu sausu līdz pat 12 stundām. Tieši tas, ko tu sagaidi no visiem Pampers izstrādājumiem

Gaisu caurlaidīgs materiāls

Lente izmešanai