Semināru cikls par bērnu attīstību un audzināšanu "Apkārt bērna pasaulei"

Bērnu attīstošo klucīšu ražotājs LEGO® sadarbībā ar Latvijas vecāku organizāciju Mammamuntetiem.lv aicina jaunās māmiņas kopā ar bērniem uz īpašu semināru ciklu un radošo darbnīcu Rīgā, bērnu klubā “Bitīte Maija”,  Raunas ielā 44, 1. stāvā. 

Semināru vari apmeklēt kopā ar bērnu!

FOTO: Shutterstock.com

Semināru vari apmeklēt kopā ar bērnu!


Semināru laikā zinoši speciālisti sniegs informāciju par aktuālām tēmām un atbildēs uz Tev interesējošajiem jautājumiem mājīgā atmosfērā, patīkamā un mierpilnā gaisotnē. Tikmēr bērniem tiks piedāvātas jautras aktivitātes LEGO DUPLO® klucīšu rotaļu stūrītī profesionālu animatoru uzraudzībā. Semināra apmeklētājiem būs pieejamas arī veselīgas un vieglas uzkodas. 


Otrdien, 4. oktobrī, pulksten 16:00 pieredzē par bērnu dārziņa pasaulē dalīsies privātās pirmsskolas izglītības iestādes "Creakids" vadītāja Daina Kājiņa. Pēc tam psiholoģe un kognitīvi biheiviorālā terapeite Gunita Kleinberga stāstīs par dažādiem bērna vecumposmiem atbilstošu rotaļāšanos un spēlēšanos bērna vadībā. 


Trešdien, 5. oktobrī, pulksten 16:00 LEGO® mārketinga vadītāja Baltijā un trīs bērnu māmiņa Liene Sileniece no mammas skatu punkta pastāstīs, kā apvienot darbu un ģimeni. Tāpat būs iespēja tikties ar psiholoģi (Dr. Psych) un kognitīvi biheiviorālo psihoterapeiti Diānu Zandi, kura pastāstīs par to, kā izprast bērna temperamentu un to, kā sagatavot vecāko bērnu ģimenes pieaugumam. 


Vietu skaits ir ierobežots un pieteikšanās ir OBLIGĀTA!

Tāpēc, lūdzam, savlaicīgi un noteikti līdz 20. septembrim par pieteikšanos uz semināru rakstīt uz kristine.hausmane@kpms.lv  vai zvanīt Kristīnei uz mob. +371 22422133, norādot, uzvārdu, izvēlēto semināra dienu, e-pastu, kā arī – vai gaidīt Jūs ar mazuli.

Semināru ilgums ir aptuveni 2 stundas.

Reklāma
Reklāma

Par semināra apmeklēšanu ir noteikta simboliska maksa 3 EUR par dienu, kas pēc pieteikšanās būs jāpārskaita uz SIA “KPMS & Partneri”, reģistrācijas numurs 40003389724, kontu SWEDBANKĀ  LV86HABA0001408034768, norādot: semināra apmeklētāja vārdu, uzvārdu, izvēlētā semināra datumu. Par katru maksājumu tiks nosūtīts elektronisks rēķins uz norādīto e-pastu.

Pēc semināra katrai ģimenei tiks pasniegts pārsteigums no LEGO.


Nokļūšana:
Rīga, Raunas iela 44, bērnu klubs “Bitīte Maija” (1. stāvā)
Sabiedriskais transports: 13., 14., 16., 17. trolejbuss, 16., 48. autobuss.
Ir iespējams novietot automašīnu. 


Par LEGO Group

LEGO Group ir privāts, ģimenes īpašumā esošs uzņēmums, kurš atrodas Bilundā, Dānijā. Tas ir dibināts 1932. gadā, un šodien ir viens no pasaules vadošajiem bērnu rotaļlietu ražotājiem. Uzņēmuma misija ir bērnu radošuma un iztēles spēju attīstība ar savu produktu palīdzību, kurus var iegādāties vairāk nekā 130 valstīs. Apmeklējiet www.LEGO.com.