Futbolskolā Metta uzņem audzēkņu no 4 gadu vecuma

Līdz ar jaunā mācību gada sākšanos, Futbola skola METTA aicina visus sportot gribētājus, kuri sasnieguši četru gadu vecumu, pievienoties futbola komandām.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Latvijas Futbola federācijas akreditētajā futbola akadēmijā FS METTA strādā augsti kvalificēti treneri un koordinatori, kuri izstrādā metodiku, sadarbojoties ar Itālijas, Anglijas un Zviedrijas profesionālajām futbola akadēmijām. Papildu treniņu programmai, FS METTA ar saviem sadarbības partneriem nodrošina mūsdienu futbola prasībām atbilstošu infrastruktūru. Treniņi notiek Rīgas Hanzas vidusskolā, Olimpiskajā sporta centrā, kā arī Ķekavas un Baložu sporta kompleksos.

Futbola skola izvirzījusi trīs vērtības, kuras savstarpējā mijiedarbībā ļauj sasniegt vēlamos rezultātus - ģimene, futbols un izglītība. FS METTA tiek apmācīti, uzraudzīti un virzīti  vairāk nekā 700 audzēkņi. Rīgas dome futbola skolu METTA trīs reizes ir novērtējusi par labāko bērnu un jauniešu sporta organizāciju, bet Latvijas Futbola federācija sešas reizes atzinusi par radošāko bērnu un jauniešu futbola klubu Latvijā.  

FS METTA zēnu un meiteņu komandas regulāri startē dažāda līmeņa turnīros gan Latvijā, gan ārzemēs. Augot lielākiem, futbolistiem ir iespējams iekļūt FS METTA/Latvijas Universitāte pieaugušo komandā un dažāda vecuma jauniešu izlasēs. Futbola skolu METTA Latvijas Futbola federācija ir akreditējusi un piešķīrusi visaugstāko organizācijas statusu - Futbola akadēmija.

Meitenēm izveidota speciāla meiteņu futbola apmācības programma, kuras laikā meitenes apgūst futbolu, aerobiku, peldēšanu un vieglatlētiku. Tāpat uzsākot nodarbības, visas meitenes saņem bezmaksas futbola bumbu.

Reklāma
Reklāma

Vairāk par meiteņu fubolu uzzini ŠEIT.

Futbolskola