Aicinām bērnudārzu grupiņas Tēva dienu atzīmēt Tēva dienas festivāla ietvaros Vērmanes dārzā. Iespēja pieteikt piknika vietas!

Sirsnīgs gājiens par godu Tēva dienai, kā arī Tēva dienas festivāls, ko aicinātas apmeklēt ģimenes no visas Latvijas, notiks 10. septembrī Rīgā, Vērmanes dārzā. Šogad Tēva dienas festivālā īpaši aicinātas piedalīties arī pirmsskolas izglītības iestādes, kā Tēva dienas svinību vietu izvēloties festivālu Vērmanes dārzā, kur bērnudārziem ir iespēja pieteikt piknika vietas, kā arī piedalīties īpaši organizētās orientēšanās un futbola sacensībās. 

Festivālā no plkst. 12.00 līdz 17.00 apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties arī citās dažnedažādās radošās, sportiskās un amizantās aktivitātēs.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Festivālā no plkst. 12.00 līdz 17.00 apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties arī citās dažnedažādās radošās, sportiskās un amizantās aktivitātēs.

 

Dalībnieki Tēva dienai veltītajam gājienam šogad pulcēsies pie Brīvības pieminekļa, kur plkst. 11.40 tiks uzņemta gājiena dalībnieku kopbilde no putna lidojuma, savukārt plkst. 12.00 sāksies gājiens. Gājienā aicinām piedalīties bērnudārzu grupiņu audzēkņus kopā ar vecākiem, piedomājot par kopīgu noformējumu. 

Svētki visas dienas garumā turpināsies Vērmanes dārzā. Lai parūpētos par viesu ērtībām un raitu dažādu aktivitāšu norisi, aicinām bērnudārzu grupiņas laikus pieteikt dalību:

  • orientēšanās sacensībām.  Šajā reizē svarīgs nebūs ātrums, bet pacietība izstaigāt Vērmanes dārzu, lai atrastu paslēptos burtus un atminētu šifrēto teikumu. Ikviena grupiņa, kura pareizi izpildīs uzdevumu, piedalīsies loterijā par jaukām un noderīgām balvām.
  • futbola čempionātam. Piedalīsies gan tēti, gan bērni. 

Grupiņām, kuras pieteiksies, pasākuma lieldraugs RIMI nodrošinās piknika vietas.

Lai pieteiktu bērnudārza grupiņu pasākumam, raksti audra@mammam.lv vai zvani 22016107, norādot bērnudārza nosaukumu, grupiņu, dalībnieku (bērnu, vecāku, audzinātāju skaitu, kontaktpersonu, kontaktinformāciju. Pieteikumus gaidīsim līdz 6. septembrim (ieskaitot). 

Reklāma
Reklāma


Festivālā no plkst. 12.00 līdz 17.00 apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties arī citās dažnedažādās radošās, sportiskās un amizantās aktivitātēs – pārbaudīt savu fizisko izturību spēka parkā, rāpties pa klinšu sienu, gatavot kopā ar festivāla lieldrauga “RIMI” gardēžu komandu, darboties tēviem domātu dāvanu darbnīcās, iesaistīties milzu burbuļu pūšanā, tikt pie savas ģimenes vai grupiņas kopbildes, piedalīties bērnu skrejriteņu sacensībās un citās aizraujošās nodarbēs. Tāpat kā katru gadu – festivāla dalībnieki varēs piedalīties Lielajā loterijā, kur visas lozes pilnas! 


Atgādinām!
Aicinām piedalīties Latvijas vecāku organizācijas „Mammamuntetiem.lv” rīkotajā konkursā bērnudārziem. Šoreiz aicinām iesūtīt savu ideju konkursam “Idejas Tēva dienas apsveikumu kartītēm”. Galvenais uzdevums – iesūtīt idejas, kā un kādas izgatavot kartītes, lai sveiktu tēvus šajos svētkos. Trīs grupiņas saņems dažādus konstruktoru komplektus no “LEGO®” un veselīgas balvas no “Möller’s”. Idejas jāsūta uz e-pasta adresi: audra@mammam.lv.

Plašāku informāciju par īpaši bērnudārziem paredzētām aktivitātēm, kā arī par Tēva dienas festivālu un papildinātajām aktivitātēm meklē – www.tevadiena.lv.