Uz(ne)redzēšanos UTIS!

Tuvojoties rudens periodam aktualizējas utu problēma. Visbiežāk utainība skar mazus bērnus un skolēnus. Kā pasargāt sevi no utīm un efektīvi likvidēt nepatīkamos kukaiņus?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

LiceOut produkti

 

KOMPLEKSA GALVAS UTU UN GNĪDU IZNĪCINĀŠANA UN AIZSARDZĪBA NO TĀM  

PROFILAKSE!

 

 

 

 

 

 

 

 

LiceOut veidojoša matu želeja aizsardzībai pret galvas utīm 75 ml

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LiceOut izsmidzināms līdzeklis aizsardzībai pret galvas utīm 100 ml

 

Reklāma
Reklāma

 

 

 

Izsmidzini matos Liceout ... uz(ne)redzēšanos, utis!

 

Inovatīvi līdzekļi, kuru sastāvs bagātināts ar dabīgām nīma, terpineola, eikalipta un baltā timiāna ēteriskajām eļļām. Produktu sastāvā ir pantenols, kas uz matiem veido aizsargkārtiņu ar barjeras efektu, lai novērstu gnīdu piestiprināšanos pie matiem.

 

Liceout želeju un izsmidzināmo līdzekli ieteicams lietot profilaktiskai visas ģimenes aizsardzībai no galvas utīm paaugstināta invāzijas riska periodos.

Produkti ir piemēroti ikdienas lietošanai.

 

IZNĪCINĀŠANA!

 

MATOS UTIS… Ir pienācis laiks, lai sāktu attīrīšanu ar komplektu

 

 

 

 

 

 

LiceOut komplekts galvas utu un gnīdu iznīcināšanai

(losjons125 ml+šampūns125ml+ ķemme)

 

 

 

 

Losjons galvas utu un gnīdu iznīcināšanai 20 minūtes

Liceout losjona sastāvā ir izopropilmiristāta un ciklometikona maisījums, kas bagātināts ar ilang ilanga ēterisko eļļu, kokosriektu eļļu, nīma eļļu, terpineolu , baltā timiāna un eikalipta ēteriskajām eļļām. Losjons efektīvi cīnās pret galvas utīm un gnīdām, izraisot to atūdeņošanos un nosmakšanu, vienlaicīgi sniedzot nomierinošu iedarbību galvas ādai.

Ķemme Liceout ķemme ļauj atbrīvoties no iznīcinātajām utīm un gnīdām, pateicoties tās dubultajam zobiņu izvietojumam (vienā ķemmes pusē zobiņi ir izvietoti ciešāk kā otrā).

Šampūns galvas utu un gnīdu iznīcināšanai 10 minūtes

Liceout šampūna satāvā ir maigas attīrošas vielas, kas satur terpineolu (iegūts no tējas koka), nīma eļļu, kā arī eikalipta un baltā timiāna ēteriskās eļļas. To mehāniskā pretutu iedarbība garantē, ka utis nespēs izstrādāt rezistenci pret līdzekli. Šampūna attīrošā un mitrinošā iedarbība padara matus mīkstus un spīdīgus.

 

Meklējiet aptiekās!