Aktīvās atpūtas piekritējiem - interneta vietnes Divritenis.lv un Celotajs.lv

Riteņbraucējiem vērtīgs palīgs būs interneta vietne Divritenis.lv. Tās sadaļā "Info katalogi" atradīsiet šķirkli "Veloceļojumu maršruti Latvijā".

FOTO: Shutterstock.com

Riteņbraucējiem vērtīgs palīgs būs interneta vietne Divritenis.lv. Tās sadaļā "Info katalogi" atradīsiet šķirkli "Veloceļojumu maršruti Latvijā", kur apkopotas saites uz vairāk nekā 60 velomaršrutiem visā valsts teritorijā un ne tikai. Piemēram, 1296 kilometrus garais "Tour de LatEst" stiepjas cauri Latvijai un Igaunijai. Domājot par velosipēdu drošību, vietnes uzturētāji izveidojuši interaktīvu karti, kurā var redzēt velozagļu iecienītākās vietas. Tāpat ir sadaļa kas veltīta drošai braukšanai ar velosipēdu

Aktīvas atpūtas cienītājiem patiks Lauku ceļotāja sagatavotie maršruti ar laivu, velosipēdu vai kājām pa visu Baltiju. Vietnes Celotajs.lv sadaļā "Ceļojumi" pie katra maršruta var redzēt tā garumu, ieteicamo sadalījumu pa dienām, maršrutu un fotogrāfijas. Maršrutu nav daudz, bet katrs no tiem var izvērsties lieliskā ģimeni saliedējošā piedzīvojumā. Īpaši ieteicams izpētīt sadaļu "Vērts redzēt", tajā atradīsiet informāciju par dažādiem apskates objektiem - dabas, kultūrvēsturiskajiem, lauku labumu saimniecībām un kultūras zīmes "Latviskais mantojums" saņēmējiem. Katrā sadaļā atrodami objekti vai saimniecības ar plašāku informāciju - aprakstu, fotogrāfijām, atrašanos vietu un citu ceļošanai noderīgu informāciju.

Reklāma
Reklāma