JANVĀRA nodarbību grafiks. Kursi jaunajiem un topošajiem vecākiem!

Gudro Sievu skola izveidojusi JANVĀRA nodarbību grafiku. Kursos pie zinošiem speciālistiem būs iespēja mācīties par veselīgu grūtniecības norisi, gaidību un dzemdību procesu. Tāpat ikvienam iespēja apmeklēt vingrošanas nodarbības pie sertificēta fizioterapeita!

Tiekamies Gudro Sievu skolā, kur iespēja apgūt dažādas vērtīgas gudrības

FOTO: Shutterstock.com

Tiekamies Gudro Sievu skolā, kur iespēja apgūt dažādas vērtīgas gudrības

Izvēlies sev piemērotāko un piesakies! 

 

Tuvākā nodarbība: 8. janvāris plkst. 18:00.

Gaidot bērniņu mainās visa sievietes pasaule- viņas ķermenis, attiecības ar apkārtējiem un arī pasaules attieksme pret topošo māmiņu. Palīdzēt saprast, spert kopā soli pa solim, nesteidzinot, lēnām virzīties pa gaidību ceļu uz dzemdību upi, palīdzēt šai upē iekāpt, un atgriezties.

 

Tuvākā  nodarbība: 15. janvāris plkst. 18:00.

Pirmās minūtes, stundas un dienas pēc bērniņa dzimšanas ir īpašas. Īpašas ar savu neatkārtojamību, tāds laiks nekad vairs nebūs.
Dzimšanu ir piedzīvojuši trīs saistīti cilvēki: bērniņš, mamma un tētis. Katrs no viņiem šo brīdi jūt, dzird un redz atšķirīgi. Nodarbībā dūla Inga Liepa-Babure stāstīs,  kā tas varētu būt un kam pievērst uzmanību.
Pēc dzemdībām un pirmo mirkļu burvības pienāk ikdiena, kurā bēbītis raud,  krūtis sāp un nav laika parūpēties par sevi.
Kā mammai un tētim sagatavoties laikam pēc bērniņa piedzimšanas? Ko savlaicīgi sarūpēt pēcdzemdību periodam? Ko rakstīt savā pēcdzemdību plānā?

 

Tuvākās nodarbības: 9. janvāris un 23. janvāris plkst. 18.00.

Uzzināsi visu par bērniņa sagaidīšanu. Kā dzemdībās jūtas mazulis? Pirmās stundas pēc dzemdībām. Jaundzimušā aprūpe. Krūts piena nozīme. Iespējamās problēmas, uzsākot krūts ēdināšanu. Hendligs (kā pareizi turēt, celt mazulīti). Jaundzimušā drošība. Par bērniņa aprūpi ir jāzina arī tētim, tāpēc ņemam līdzi tētus.


 

Tuvākās nodarbības: 10. janvāris un 22. janvāris plkst. 18:00.

Nodarbībā rādīs, skaidros un mācīs gatavoties dzemdībām no praktiskās puses. Mācīsies dažādus praktiskus vingrinājumus, kas ir palīdzoši dzemdību sāpju pārvarēšanā – pareizu elpošanu, relaksācijas paņēmienus, iespējamās dzemdību pozas u.c. Daļa nodarbības tiks veltīta tematam – kā partneris var palīdzēt un atbalstīt māmiņu dzemdību laikā un gatavojoties tām.
 

Tuvākās nodarbības: 7. janvāris un 21. janvāris plkst. 18.00.

Uzzināsi visu par dzemdību (arī ķeizargrieziena) norisi. Kā izvēlēties dzemdību vietu? Ko nozīmē dabiskas dzemdības? Kādi ir dzemdību priekšvēstneši? Kas jāņem līdzi uz dzemdībām? Dzemdību pozas izvēle. Pareiza elpošana. Tēva loma dzemdībās (arī, ja tētis nevēlas/nevar piedalīties) un pēcdzemdību periodā. Ja paredzētas ģimenes dzemdības, jāierodas kā māmiņai, tā arī tētim.

 

Tuvākās nodarbības: 

Bērna miega fizioloģija un attīstība. Kā atpazīt, ka bērniņš vēlas gulēt? Aizmigšana ar krūti – par un pret. Cik daudz bērnam ir jāguļ un vai viņu vajag modināt? Dienas un nakts miega ritmi no dzimšanas līdz gadam. Drošība bērnam guļot savā un vecāku gultā. Kā un kad radināt bērnu gulēt savā gultā? Kā veidot bērna gulētiešanas rituālu? Tāpēc topošos un jaunos vecākus Mammamuntetiem.lv sadarbībā ar Zidit.lv aicina apmeklēt izglītojošo bezmaksas nodarbību.

 

Lieliska iespēja apmeklēt arī bezmaksas nodarbības:

  • Zīdīšanas nodarbība - vada Latvijas Zīdīšanas veicināšanas konsultantu asociācijas valdes priekšsēdētāja Sandra Lase

Tuvākās nodarbības: 

Reklāma
Reklāma

Mātes piens ir vispilnvērtīgākā barība bērnam pirmos sešus dzīves mēnešus, dažu pētījumu rezultāti uzrāda, ka pat visu pirmo dzīves gadu. Tāpēc topošos un jaunos vecākus Mammamuntetiem.lv  sadarbībā ar Zidit.lv aicina apmeklēt izglītojošo nodarbības par zīdīšanu.

  • Kāpēc raud mazulis? - vada Latvijas Zīdīšanas veicināšanas konsultantu asociācijas valdes priekšsēdētāja Sandra Lase

Tuvākās nodarbības: 

Biežākie iemesli, kāpēc bērniņš raud. Kā atpazīt dažādos raudāšanas signālus? Raudāšana un zīdīšana – vai vajag nomierināt ar krūti? Knupītis – par un pret. Kā bērnu nomierināt un pašam nekrist "panikā".  Tāpēc topošos un jaunos vecākus Mammamuntetiem.lv sadarbībā ar Zidit.lv aicina apmeklēt izglītojošo bezmaksas nodarbību.

  • Mazuļa veselīgs miegs - vada Latvijas Zīdīšanas veicināšanas konsultantu asociācijas valdes priekšsēdētāja Sandra Lase

Tuvākās nodarbības:  

Bērna miega fizioloģija un attīstība. Kā atpazīt, ka bērniņš vēlas gulēt? Aizmigšana ar krūti – par un pret. Cik daudz bērnam ir jāguļ un vai viņu vajag modināt? Dienas un nakts miega ritmi no dzimšanas līdz gadam. Drošība bērnam guļot savā un vecāku gultā. Kā un kad radināt bērnu gulēt savā gultā? Kā veidot bērna gulētiešanas rituālu? Tāpēc topošos un jaunos vecākus Mammamuntetiem.lv sadarbībā ar Zidit.lv aicina apmeklēt izglītojošo bezmaksas nodarbību.

Tuvākās nodarbības: 9. janvāris plkst. 16:00.

Uzzināsi par svarīgākajām uzturvielām, kas jāuzņem grūtniecības laikā, kā arī produktiem, no kuriem šajā periodā jāuzmanās.

Tuvākās nodarbības: 9. janvāris plkst. 17:30.

Pilnvērtīgs uzturs bērna pirmajos dzīves gados ir jo īpaši svarīgs - tas nodrošina bērna augšanu, attīstību, kā arī veselību visai turpmākajai dzīvei.

Zīdaiņiem ir īpaša organisma fizioloģija, t.i., notiek aktīva augšana, tai pat laikā orgāni un orgānu sistēmas nav pietiekami attīstījušās un nobriedušas. Rezultātā ir palielinātas uzturvielu vajadzības, lai gan maltītes apjoms ir ļoti ierobežots.

 

JAUNUMS:

Vingrošanas grupu nodarbības:

 

Iespēja pieteikties uz individuālajām konsultācijām un ārstnieciskajām masāžām pie mūsu fizioterapeites

pirmdienās 14:30 - 18:00

trešdienās 14:30 - 18:00

 

Apkakles/plecu zonas masāža 30min - 10.00 Eur
Apkakles/plecu zonas + roku masāža - 15.00 Eur
Jostas daļas + kāju masāža - 20.00 Eur
Muguras masāža 40min - 15.00 Eur
Pilna ķermeņa masāža 75min - 25.00 Eur
Ārstnieciskā masāža bērniem 30min - 10.00 Eur

 

Lai pierakstītos, zvani tālr. 27828771

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Par grīdu tīrību rūpējas iRobot.

Ko vēl Tu varētu paveikt, kamēr māju tīra iRobots? Piemēram, mācīties Gudro Sievu skolā!