Brīvdienu māja "Trīs istabas" - vieta, kur baudīt dabas daudzveidību

"Pļautas zāles smarža, putnu dziesmas no gravas un saules riets virs koku galotnēm ir tās lietas, kas mūs uzvedināja uz domu, ka cilvēkiem vajag to piedzīvot pie mums," tā par moderno "countryside" stila brīvdienu māju "Trīs istabas" saka Paula Baltiņa.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Mēs to baudām jau divdesmit piecus gadus, kopš brīža, kad īpašums tika izveidots pļavā pie vecās Daugavas gultnes, kurā līkum līkumos tek upīte Laucese. Gadiem ejot, arvien vairāk novērtējam vietu, kur var atpūsties no galvaspilsētas skaņām, uztraukumiem un ikdienas skrējiena, apsēsties un sajust dabu, tepat aiz sliekšņa. Pļava, kas pienāk pie pašas terases un sniedzas līdz gravai, nodrošina bērnības sajūtas, kad ar basām kājām baudījām karstās vasaras dienas un vakara rasu. Grava, kas sniedzas gar visu īpašumu, pavasarī noreibst vizbuļu zilumā, saplaukst ar baltajām vizbulītēm, lai vēstītu – pavasaris ir klāt! Tā pielīst lakstīgalu treļļiem, ar dzeguzes kūkošanu, visu citu putnu daudzbalsīgo kori… Avoti, kas atrodas gravas pakājē, nodrošina patīkamu veldzi karstajās vasaras dienās, kad lauku sētā notiek ikdienas darbi."

Trīs iztabas
"Mēs aicinām Jūs piedzīvot šīs vienkāršās, mūsdienās nepelnīti aizmirstās sajūtas pie mums, kur vakara klusmums, putnu dziesmas, migliņa pļavā un griezes skaņas palīdzēs sakopot domas un rast jaunus spēkus pilsētas darbiem," tā Paula.

Trīs istabas

2016. gada pavasarī pabeigta saimniecības ēkas pārbuve par modernu "countryside" stila brīvdienu māju, kas gatava uzņemt viesus līdz pat oktobra beigām. Kompleksā atrodas trīs studio tipa istabas, kas sevī iekļauj guļam zonu, labiekartotu virtuvi un atdalītu vannasistabu. Pie divam no istabam ir pieejama terase - pergola, no kuras paveras burvīgs skats uz pļavu un gravu. Tāpat ir pieejama kamīnzāle - atpūtas telpā, kurā ērti jutīsies līdz pat 20 cilvēkiem.Lielie logi istabiņās un kamīnzālē ļaus acīm baudīt skaistos miglas rītus un saulrietus, bet nakti vērties saulrietā un zvaigžņotajās debesīs. Gravā tiek veidota pastaigu taka, kā arī skatu laukumi. Pašā gravas piekājē ir vairāki avoti, kas nodrošina dzestru ūdeni karstajās vasaras dienās.Tuvākajā apkaimē, tikai pāris simtu metru attālumā, ir vairāki tūrisma objekti, kā piemēram Sērenes Karsta Kritenis un Korkuļu sausgultne, un pazemes upe. Aicinām pie mums atpūsties ģimenes ar bērniem, kas vēlas sajust lauku burvību un aizmirst pilsētas trokšņus. Ģimenēm, kas vēlas ciemoties ilgāk pie mums, speciālas atlaides.

Trīs istabas

Reklāma
Reklāma


Mūs var atrast FB: 

www.facebook.com/trisistabas
www.celotajs.lv/lv/e/tris_istabas

Kā arī zvanīt Paulai (20339495) vai rakstīt emailu: pbaltina@gmail.com