Baudi sportiskas aktivitātes brīvdabas fitnesa dienā Mežaparkā

Sestdien, 11. jūnijā, kad līdz lielajam Sieviešu skrējiena startam būs atlikusi tikai viena diena, pirmo gadu aktīva dzīvesveida baudītāji tiek aicināti piedalīties brīvdabas fitnesa dienā. Visas dienas garumā pašmāju un ārvalstu treneru rīcībā būs divas skatuves, lai piedāvātu visdažādākās nodarbības - deju ritmos, mierīgas un relaksējošas, kā arī tādas, kas sirdij liks sisties straujāk, bet dalībniekam - kļūt spēcīgākam.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Uz fitnesa dienas Lielās skatuves redzēsim pieredzējušo fitnesa guru lietuvieti Andžeju Gunēviču; fizioterapeitu, grāmatu autoru un funkcionālo treniņu pionieri - Hulio Diegezu Papi no Rumānijas, kā arī pašmāju MyFitness treneres - šī gada Sieviešu skrējiena vēstnesi Daigu Otomeri un Baibu Jēkabsoni.

 

Lielo skatuvi pulksten 12:00 atklās Andžejs ar deju nodarbību Afro Power Dance. Šīs stundas laikā afro un bungu ritmos ikviens varēs labi iesildīties nākamajam - Nike Training Club (NTC) treniņam pulksten 13:00 Daigas vadībā. NTC efektivitātes pamatā ir intervālu metode un tā attīsta tādas nozīmīgas fiziskās spējas kā spēku, izturību, līdzsvaru un lokanību. Pēc daudzpusīgās NTC nodarbības programmu turpinās Hulio. Viņa vadītajā treniņā Functional Blocks plkst. 14:00 dažādās kustību kombinācijās būs iespējams pilnveidot spēku, veiklību un izturību. Pēc rumāņu trenera Hulio plkst. 15:00 uz skatuves atgriezīsies Andžejs ar vēl vienu jaudīgu kardio treniņu COMBAT. Tajā ietvertie kaujas un cīņas mākslas elementi būs iedarbīgi roku un kāju koordinācijas uzlabošanā. Tuvojoties programmas kulminācijai plkst. 16:00, Baibas vadītajā ZUMBAS nodarbībā varēsi izkustēties deju ritmos. Tie liks kājām dejot pašām un lieliski palīdzēs pret nogurumu. Savukārt noslēdzošā nodarbība pulksten 17:00 KiPranJ, iespējams, būs neparastākā no visām - tā nebūs ne joga, ne dejas, ne cīņas māksla, bet gan balstīta uz dažādām enerģijām, kas teju nohipnotizēs un pacels iepriekšējo treniņu pieredzi citā dimensijā.

 

 

Paralēli Lielajai skatuvei darbosies arī MyFitness skatuve. Tā tiks nodota treneru Linnas Ostrovskas, Elitas Einikas, Madaras Treimanes un Brigitas Senkānes rīcībā. Katru stundu no pulksten 12:30 līdz 17:15 šeit notiks 5 dažādas nodarbības. Pirmajās četrās no tām - PiYo Workout (12:30 - 13:15), Fitness Yoga (13:30 - 14:15), bodyART (14:30 - 15:15), pilates (15:30 - 16:15) - lielākais uzsvars būs uz vispārēju muskulatūras stiprināšanu. Īpaša uzmanība tiks veltīta dziļo muskuļu trenēšanai, lokanības, plastikas un spēka attīstīšanai. Savukārt dienas izskaņā pulksten 16:30 varēs uzdejot kopā ar treneri Agnesi nodarbības THE GROOVE ietvaros.

 

Pasākuma organizatori būs parūpējušies, lai būtiskāko, kas nepieciešams sportiskām aktivitātēm - ūdeni, enerģijas batoniņu un dvielīti - tu saņemtu īpašā starta pakā jau uzreiz ierodoties pasākumā.

 

Reklāma
Reklāma

 

Visas dienas garumā pasākuma dalībnieki varēs apmeklēt arī TRX nodarbības, kā arī iesaistīties dažādās pasākuma atbalstītāju aktivitātēs un konkursos. Dalībnieces, kuras savus Sieviešu skrējiena starta numurus nebūs paspējušas izņemt Expo laikā tirdzniecības centrā Domina (8.-10.jūnijā), varēs tos saņemt Mežaparkā fitnesa dienas laikā.

 

Pasākuma organizatori būs parūpējušies, lai būtiskāko, kas nepieciešams sportiskām aktivitātēm - ūdeni, enerģijas batoniņu un dvielīti - tu saņemtu īpašā starta pakā jau uzreiz ierodoties pasākumā. Taču dodoties sestdien uz Mežaparku var noderēt arī savs vingrošanas paklājiņš un īpaši saulainā laikā - pretiedeguma krēms.

 

 

Reģistrēties fitnesa dienai iespējams šeit un Sportland veikalos.