"Apslēptā manta" - piedzīvojums mazajiem pētniekiem

Šogad uzsākts jauns projekts “Apslēptā manta”, kura autori organizē tematiskus pasākumus bērniem un piedāvā komplektus, ar kuru palīdzību zinātkārie pētnieki dārgumus varēs atrast paši savās mājās.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Apslēptās mantas” idejas pamatā ir bērnu neremdināmā vēlme izzināt un darboties. Kurš gan vecāks nepazīst bērna prieku, kad jūrmalā atrasts īpašs akmentiņš vai mežā  –  jocīgs, apgrauzts čiekurs? Ja nu kāds atradums spīd? Varbūt tas ir arī vērtīgs? Projekts “Apslēptā manta” meklēšanas un atrašanas azartu aicina izbaudīt, strādājot ar mālu un smiltīm darbnīcās pasākumos un mājās.


 

Atrast apslēpto mantu mālā un smiltīs ar nelielu palīdzību būs pa spēkam knibinātājiem no trīs gadu vecuma, tomēr visus uzdevumus patstāvīgi varēs veikt pētnieki no piecu gadu vecuma, interesanti būs arī pirmo klašu skolēniem. Izvēloties komplektu “Gliemežvāks”, no atradumiem varēs savērt skaistu pērlīšu rokassprādzi, bet komplektā “Bloks” ir paslēptas īstas monētas. Radošos komplektus iegādāties var mājas lapā šeit

 


 Radošais komplekts "Gliemežvāks"

 

radošais komplekts

Radošais komplekts "Bloks"

Reklāma
Reklāma

 

Bērni strādās ar materiāliem, kurus sagatavojušas un komplektos sakārtojušas čaklas rokas Miera ielas māla studijā. Apslēptās mantas materiāli ir baltais māls, smiltis, metāls, stikls, koks. 

 

Vairāk informācijas šeit.