Meistars ar zelta rokām — pieejams vienmēr!

Kā rīkoties dažādu ķibeļu gadījumā, un kā lai beidzot ievieš sen plānoto kārtību mājās? Atbilde ir vienkārša — zvaniet LABAJAM MEISTARAM!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

LABAIS MEISTARS pieejams vienmēr un ir klāt stundas laikā

Mājoklī vienmēr ir kādi darāmi darbiņi: lieli kapitālie remonti, sīki uzlabojumi, sākot ar jaunu lampu pievienošanu līdz pat sienu pārkrāsošanai, mēbeļu salikšanai. Bieži vien trūkst laika un prasmju, lai ar visu tiktu pienācīgi galā. Tāpat gadās neparedzētas ķibeles — aizdambējas caurules, tek duša vai salūst durvju slēdzene —, kad vilcināties nav laika un ir jārīkojas nekavējoties.

 

Ko darīt un kur meklēt cilvēku, uz kuru tiešām var paļauties?

Drošs risinājums ir LABAIS MEISTARS. Serviss ir sazvanāms visu diennakti, un stundas laikā meistars būs klāt! Speciālists novērtēs problēmu, pastāstīs par risinājumiem, un tad jūs vienosieties par ērtāko izpildes laiku un paredzamajām izmaksām.

 

 

Svarīgi!

LABAJAM MEISTARAM ir skaidri definēta stundu likme, kas ir nemainīga un piemērojama jebkuram veicamajam darbam. Pirms darbu uzsākšanas klients tiek informēts par paredzamo laika patēriņu un izmaksām.

 

 

 

 

 

LABAIS MEISTARS ir uzticams partneris

Piekritīsiet, ka ir patiešām svarīgi darāmos darbus uzticēt labam meistaram, kas piedāvā drošus, ātrus risinājumus un garantiju paveiktajam darbam.

 

Protams, meistaru kontaktus var pajautāt paziņām vai atrast internetā. Taču tādā gadījumā jārēķinās ar zināmu risku — būs grūti pārliecināties par šāda privāti strādājoša meistara kvalifikāciju un prasmēm, un viņš var nedot garantiju padarītajiem darbiem.

Reklāma
Reklāma

 

Tādēļ aizvien vairāk cilvēku novērtē pasaulē ierasto praksi — meklēt palīdzību specializētos uzņēmumos, kuri apvieno kvalificētus, sertificētus profesionāļus un uzņemas atbildību par savu cilvēku paveiktajiem darbiem. Rīgā LABAJAM MEISTARAM uzticas vairāki simti daudzdzīvokļu ēku iedzīvotāju, privātmāju īpašnieku un biroju darbinieku.

 

 

 

 

 

LABAIS MEISTARS skaidri zina, kas jādara. Ar garantiju!

Ja darbus veic pieredzējis meistars, tas nozīmē, ka salabotais krāns tiešām strādās, lustra būs pareizi pievienota elektrībai un droši turēsies pie griestiem, salabotā duškabīne vairs netecēs.

 

Meistara sniegtās garantijas ir nozīmīgākas, nekā varētu šķist pirmajā brīdī. Piemēram, ja apdrošinātā mājoklī izcelsies ugunsgrēks un apdrošinātājs, veicot ekspertīzi, konstatēs, ka nelaimes cēlonis ir nekvalitatīva elektroinstalācija, bet darbus veicis kaimiņš no pretējās mājās, visticamāk, apdrošināšanas atlīdzības izmaksa tiks atteikta. Tā sakot, paši esat vainīgi, ka uzticējāties nespeciālistam.

 

Vienmēr jāatceras, ka kvalificēta, pieredzējuša un sertificēta meistara pakalpojumi nozīmē drošību jums un jūsu ģimenei.

 

LABAIS MEISTARS ir jauns, taču jau pieprasīts pakalpojums, kas šobrīd pieejams Rīgā. Sertificētu un profesionālu meistaru komanda ir jūsu rīcībā visu diennakti ar garantētu ierašanos stundas laikā.

 

LABAIS MEISTARS strādā visu diennakti un ir sazvanāms pa tālruni 8040 8818.

Vairāk informācijas meklējiet  šeit