Ziemeļblāzmas bērnu svētkos klausīsimies pasakas

29. maijā plkst. 11.00 Ziemeļblāzmas parkā notiks tradicionālie Bērnu svētki, kuru moto šogad būs „Mazā sirmā kumeliņā jāj pa ceļu pasaciņa”. Kā jau ierasts, šajos svētkos būs iespējams iegūt jaunas zināšanas, pārbaudīt jau esošās, kā arī mēroties spēkiem sportiskajās aktivitātēs un baudīt vietējo mākslinieku sniegumu. Savukārt pasākuma kulminācijā visus priecēs dziedošā un muzicējošā Dukuru ģimene.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Bērnu svētki, kas Ziemeļblāzmas parkā šogad norisināsies jau 108. reizi, laika gaitā kļuvuši arvien populārāki, jo tajos tiek piedāvātas daudzpusīgas atpūtas iespējas. Arī šogad ikviens svētku dalībnieks varēs atrast sev piemērotas un interesējošas nodarbes. Pasākumā tiks piedāvāti vairāk nekā 25 radoši un izzinoši stendi, kuros mazie apmeklētāji gūs jaunas zināšanas un nostiprinās esošās. 

 

„Šī gada svētkos atcerēsimies latviešu tautas pasakas, lasīsim un klausīsimies, mācīsimies un pasākuma noslēgumā katrs apmeklētājs varēs tikt pie savas pasaku grāmatiņas, jo katrā stendā būs iespēja iegūt vienu lapu šādai grāmatai,” stāsta pasākuma organizatore Zane Auškāpa

 

Reklāma
Reklāma

Svētku laikā uz lielās skatuves uzstāsies Rīgas pašvaldības iestāžu apvienības kultūras centra kolektīvi, A. Dombrovska mūzikas skolas jaunie talanti un kultūras nama „Ziemeļblāzma” mākslinieki. Šogad pirmo gadu lielajā svētku koncertā ir aicināti piedalīties kolektīvi no Lielvārdes („Mikauši”) un Ķeguma („Sienāži”).

 

Par to, lai bērni kopā ar vecākiem pavadītu lielisku dienu, iegūtu jaunas zināšanas un prasmes, kopīgi sportotu un vērotu brīnišķīgos priekšnesumus, rūpējas Rīgas dome un Rīgas brīvosta, tāpēc ikvienam svētku dalībniekam ieeja pasākumā būs bez maksas.