Projekta “Latvijas spārni” dalībnieki gatavi glābt grūtībās nonākušos

Simtiem Latvijas uzņēmēju ir aicināti apvienoties, lai sniegtu reālu palīdzību slimiem bērniem, daudzbērnu ģimenēm un pat mūsu četrkājainajiem draugiem. Viņi ir izveidojuši cēlu projektu, ko sauc “Latvijas spārni”. Tā uzdevums – palīdzēt ikvienam, kas nonācis grūtībās.

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Latvijas uzņēmēji  ir izpētījuši labdarības akciju darbību Latvijā un secinājuši, ka daudzi palīdzības lūdzēji Latvijā nesaņem vajadzīgo atbalstu nepieciešamajā apjomā: daudzi vecāki nevar apmaksāt savu slimo bērnu ārstēšanu, maznodrošinātās ģimenes nevar dot saviem bērniem visu nepieciešamo, cilvēki mirst, jo viņiem vienkārši nav naudas.
 

Sanākuši pie pārrunu galda, Latvijas uzņēmēji un labdarības organizāciju pārstāvji apsprieda iespēju radīt unikālu palīdzības sniegšanas sistēmu trūkumcietējiem, kas atrisinātu daudzas samilzušas sociālas problēmas mūsu valstī. Tā radās ideja par projektu “Latvijas Spārni”. Šis projekts ir unikāls ar to, ka grūtībās nonākušām personām nebūs jāvāc nauda no iedzīvotājiem, jo projekta “Latvijas Spārni” dalībnieki ik mēnesi ziedos daļu no savas peļņas projekta fondā, kas sadalīs līdzekļus starp palīdzības lūdzējiem.

Katru reizi, kad jūs pirksiet produktus vai izmantosiet pakalpojumus uzņēmumā, kuram ir logo “Latvijas Spārni”, jūs zināsiet, ka tajā pat mirklī jūs palīdzat slimam bērnam veseļoties vai maznodrošinātai ģimenei būt paēdušai un dzīvot siltumā. 

Reklāma
Reklāma



Tas nozīmē, ka cilvēkiem, vēršoties fondā, būs pieejama garantēta palīdzība. Cilvēki, kuri vēlas palīdzēt slimiem bērniem, vairs nebūs spiesti tērēt savus personīgos līdzekļus. Visi valsts iedzīvotāji tagad varēs absolūti bez maksas un droši piedalīties labdarībā, vienkārši veicot savus ikdienas pirkumos veikalos, kuros ir atzīme “Latvijas Spārni”, kā arī izvēloties produktus un pakalpojumus, kam ir šī zīme.


Katru reizi, kad jūs pirksiet produktus vai izmantosiet pakalpojumus uzņēmumā, kuram ir logo “Latvijas Spārni”, jūs zināsiet, ka tajā pat mirklī jūs palīdzat slimam bērnam veseļoties vai maznodrošinātai ģimenei būt paēdušai un dzīvot siltumā. Cilvēkus glābs jūsu izvēle, nevis ziedojumi. 

Aleksandrs Čistovs stāsta: “Daudzi cilvēki nav gatavi palīdzēt trūkumcietējiem, jo baidās, ka viņi tiks apkrāpti. Viņi nevar būt droši, ka visi viņu ziedojumi tiks izmantoti mērķtiecīgi. Projekts “Latvijas Spārni” pilnībā atbrīvo katru ziedotāju no šīm bažām, ar ko tai pat laikā stiprina pārliecību un sociālo atsaucību šiem labajiem darbiem. Jo pateicoties “Latvijas Spārniem” cilvēks var, neiesaistot savus personīgos līdzekļus labdarībā, tomēr tieši atbalstīt labdarību ar saviem ikdienas pirkumiem.”
 

Ļoti iespējams, ka “Latvijas Spārni” ir tieši tas, kas Latvijai ir nepieciešams šajos grūtajos laikos. Mūsu visu atbalsts dos iespēju mūsu bērniem tomēr ieraudzīt Latvijas uzplaukumu.