Palīdzēsim grūtā cīņā! Bērnudārza pavārītei vēl nedaudz nepieciešama palīdzība cīņai pret vēzi

Tatjanai ir 55 gadi, viņa ar vīru, meitu un mazmeitiņu dzīvo Siguldā. Tatjana 32 gadus nostrādājusi Siguldas bērnudārzā "Pīlādzītis" par pavāri. Šī gada janvārī viņa no darba bija spiesta aiziet slimības dēļ.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Tatjana izaudzinājusi dēlu un meitu, abi ir farmaceiti. Pirms vairāk kā 4 gadiem Tatjana, meitas mudināta, nolēma pārbaudīt dzimumzīmes. Pārbaudes uzrādīja ļaundabīgu ādas audzēju - melanomu. Tatjana ir pārcietusi 5 operācijas, saņēmusi imūnterapiju.

 

"Ir ļoti labas zales Keytruda (pembrolizumab), kas palīdz cīņā ar melanomu, bet šīs zāles ir ļoti dārgas. Diemžēl šis medikaments nav iekļauts kompensējamo zāļu saraksta, tāpēc naudu ārstēšanai vajag meklēt pašiem. Mamma nostrādāja Siguldas bērnudārzā par pavāri ap 30 gadiem. Nekad neslimoja. Bet tagad viņa nevar saņemt ārstēšanu tāpēc, ka nav naudas. Šis zāles visur Eiropā apmaksā! Kopējiem spēkiem saziedotas naudas pietika jau 7 ārstēšanas devām. Zāles ļoti labi palīdz, mamma vairs neklepo, analīzes ļoti labas, aknu rādītāji arī uzlabojas. Metastāzes no plaušām pilnībā pazuda. Bet ārstēšanu vajag turpināt. Lūdzu, lūdzu palīdziet. Mīļie cilvēki, palīdziet. Katru dienu rakstam un lūdzam cilvēkus palīdzēt, lai tikai mamma varētu izveseļoties. Mūsu tālrunis 22162956."

 

 

Reklāma
Reklāma

Neskatoties uz smago slimību Tatjana jūtas labi, nodarbojas ar savu iemīļoto cigun vingrošanu, katru dienu dodas vismaz 10 kilometrus garās pastaigās, palīdz mazmeitiņai Martai ar klavierspēles apguvi. Tatjana atzīst, ka emocionāli jūt ļoti lielu spriedzi - zāles ir, bet līdzekļi to iegādei trūkst. Tatjana piebilst, ka viņai ļoti vēl gribās dzīvot. Glābsim Tatjanu!

 

 

Lasi šeit - ziedot.lv mājaslapā.