Vitalitātes Akadēmija - tavs skaistais ceļojums uz jaunu dzīvi!

Svara korekcijas centrs Vitalitātes Akadēmija ir vienīgais šāda veida centrs Baltijā, kas piedāvā kompleksu ALL INCLUSIVE* pakalpojumu. 

Vitalitātes Akadēmija - vieta kur atgūt dzīvesprieku!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vitalitātes Akadēmija - vieta kur atgūt dzīvesprieku!

 

140 ha plaša, slēgta, bet pasakaini skaista vieta, kas sniedz iespēju atbrīvoties no liekā svara un parūpēties par savu veselību. 

Pietiek laiskoties un nesamērīgi ēst, šis ir tavs labākais čeļojuma galamērķis, kas dos iespēju kļūt slaidākam, jaunākam un enerģiskākam! 


Rūpes par veselību, ķermeni un garu prasa piepūli un bieži vien mēs atrodam dažādus iemeslus, lai to atliktu uz vēlāku laiku. Atvaļinājums ir īstais brīdis, lai beigtu meklēt attaisnojumu savam slinkumam. Ikvienam, kurš sper soli aiz Vitalitātes Akadēmijas vārtiem, tiek garantēta atbrīvošanās no vismaz 5 kg 10 dienu laikā!*

 

Kā notiek svara zaudēšana Vitalitātes Akadēmijā

1. Tievēšanas process notiek slēgtā, 140ha plašā teritorijā, stingrā speciālistu uzraudzībā, kur nav pieejami lieki kārdinājumi - neveselīgs uzturs un alkoholiskie dzērieni. Gribot – negribot ir jātievē, jo citu variantu nav.

Vitalitātes Akadēmija

2. Balstoties uz specifisku analīžu un mērījumu rezultātiem, katram programmas dalībniekam tiek izstrādāts individuals sabalansētas diētas plāns. Programmas mērķis ir paātrināt vielmaiņas procesu  un zaudēt nevis ūdens un muskuļu masu, bet tauku daudzumu. 

Vitalitātes Akadēmija

3. Katru dienu, vismaz pāris stundas obligātas ir fiziskās aktivitātes - rīta rosme, nūjošana, treniņi trenažieru zālē, ūdens aerobika, peldēšana. Nodarbības tiek noteiktas ņemot vērā programmas dalībnieka fizisko stāvokli un tās notiek trenera vadībā. Trenažieru zālē pieejams pilna spektra aprīkojums, kas ļauj nodarbināt visas muskuļu grupas. Savukārt 25 m garais baseins ar zemūdens strūklām un kaskādi ļauj pilnvērtīgi izbaudīt dažādas fiziskās aktivitātes ūdenī. 

Vitalitātes Akadēmija

4. Lai zaudējot kilogramus saglabātu tvirtu ādu, visiem programmas dalībniekiem tiek veiktas  masāžas. Tas ļauj paātrināt tievēšanas procesu uzlabojot limfas atteci un asinsriti, kā arī palīdz efektīvāk cīnīties ar celulītu. Akadēmijā pieejami vairāki masāžu veidi, tostarp zemūdens masāža un šarko duša. 

5. Viens no veiksmīgiem notievēšanas priekšnosacījumiem ir regulāra pirts apmeklēšana, kas ļauj atbrīvoties no toksīniem un šlakvielām. Programmas dalībniekiem ir pieejama sauna un krievu pirts, kas ļauj karsēšanos izbaudīt kā vienatnē, tā kopā ar citiem programmas dalībniekiem. 

Vitalitātes Akadēmija

6. Lai arī programmas dalībniekiem brīvā laikā ir pavisam nedaudz, to iespējams pavadīt saturīgi. Akadēmijas teritorijā ir zirgu stallis - ikvienam ir iespēja piedalīties zirgu izjādēs vai vērot zirgu treniņu dzerot pēcpusdienas tēju ekskluzīvajā manēžas kafejnīcā. Kontakts ar zirgiem rada psiholoģisku līdzsvaru, nomierina un uzlabo cilvēka psihoemocionālo stāvokli. 

Reklāma
Reklāma

7. Pilnvērtīgai atpūtai un labam miegam ir milzīga nozīme svara zaudēšanas procesā. Tādēļ Vitalitātes Akadēmijas viesiem ir pieejami 4 zvaigžņu līmeņa apartameni ar skaistu interjeru un ērtām gultām. Drīzumā pie katra numura būs stiklots ziemas dārzs ar atpūtas stūrīti.  Katrā numuriņā ir duša, WC, TV un bezmaksas Wi-Fi pieslēgums. 

Vitalitātes Akadēmija

8. Fizisko aktivitāšu daudzveidība. Plašajā Akadēmijas teritorijā iespējams doties garākās pastaigās gar briežu un stirnu dārziem, ogot, sēņot, makšķerēt vai vienkārši izbaudīt apkārtējās ainavas skaistumu. Kopā ar citiem programmas dalībniekiem doties nūjot uz tuvējo mežu vai juras krastu.

9. Vitalitātes Akadēmijas personāls sniedz atbalstu klientiem arī pēc programmas. Lai saglabātu iegūto rezultātu, programmas biedri saņem individuālus dietologa ieteikumus un receptes sabalansētas ēdienkartes sastādīšanai mājās kā arī fitnesa programmu. Jebkurā brīdī Akadēmijas speciālisti ir atvērti konsultācijām un padomiem

10. Lielākā daļa speciālistu ir paši veiksmīgi piedalījušies šajā tievēšanas programmā, tāpēc lieliski spēj iejusties ikviena klienta ādā, sniegt atbildes, noderīgus padomus, lai tievēšanas procesu padarītu patīkamāku un rezultāti būtu iepriecinošāki. Pieredzējuši ārsti un sertificēti speciālisti, kā arī apkalpojošais personāls sniegs atbalstu ikvienam, kurš ir uzsācis savu ceļu uz veselīgu ķermeni un garu.

 

Personiska pieredze.
Astra Dreimane. Vitalitātes Akadēmijā zaudējusi 30 kg.

„Esmu izbaudījusi visu Vitalitātes Akadēmijas programmu un lieliski apzinos, ka šis nav viegls ceļš. Taču, ja reiz uz tā esmu nostājusies, atpakaļceļa vairs nav. Akdēmijā nav iespēju padodies un ļauties kārdinājumiem. Tieši tāpēc šo uzskatu par pašu efektīvāko notievēšanas metodi, jo dalība  programmā ne tikai atbrīvo no liekajiem kilogramiem, bet maina domāšanu un dzīvesveidu. Mans personīgais uzskats ir tāds, ka panākumu pamatā ir 33% diēta, 33%kustības un 33% masāža, tam visam pāri pacietība, apņēmība, uzcītība, izturība un arī laiks. Ja tas viss būs, tad arī rezultāts būs garantēts!"

 


Minimālais ieteicamais programmas kurss - 10 dienas.
Programmā ietilpst:

  • Ārsta konsultācija un uzraudzība.
  • Analīzes, kardiogramma, ķermeņa sastāva analīze ar bioimpendences metodi, muskuļu un tauku slāņa mērīšana ar ultrasonogrāfiju. 
  • Dietologa slēdziens un individuāli sastādīta ēdienkarte pamatojoties uz ķermeņa sastāva analīžu rezultātiem.
  • Trenera individuāli sastādīta fitnesa programma.
  • Fiziskās aktivitātes trenera vadībā - rīta rosme, nūjošana (2 reizes dienā pa 1h), fitness, ūdens aerobika.
  • Pilna ķermeņa masāžas vai ūdensprocedūras.
  • Dzīvošana 4 zvaigžņu viesnīcas vienvietīgā numuriņā.
  • Ēdināšana 5 reizes dienā.
  • Neierobežots pirts un baseina apmeklējums.
  • WI-FI un autostāvvieta.


Programmas cena: EUR 100 diennaktī

Pieteikšanās un papildus informācija:
+371 26021062
+371 29692099
+371 29491306
+7 (903)9618758
 Lejasraķi, Lažas pagasts
Aizputes novads, LV-3456
Latvija

info@academyvitality.com
www.academyvitality.com

 

*viss iekļauts
* tikai ievērojot visus programmas nosacījumus, tos nepārkāpjot.