Aicina apmeklēt „333 Kartinga skola” atvērto durvju dienu

Sporta kompleksā „333” šogad jau desmito gadu notiks bērnu un jauniešu vasaras autosporta un aktīvās atpūtas nodarbības „333 Kartinga skola”. Bērni un vecāki 15. maijā no pulksten 10.00 līdz 14.00 tiek aicināti apmeklēt „333 Kartinga skola” atvērto durvju dienu sporta kompleksā „333”, kurā būs iespēja izmēģināt braucienus ar kartingiem, iepazīties ar vasaras piedzīvojumu programmu un satikt nodarbību vadītājus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

333 kartingi

 

Vasaras autosporta un aktīvās atpūtas nodarbības „333 Kartinga skola” šogad norisināsies no 7. jūnija līdz 30. augustam, kuru ietvaros bērni trenējās braucienos ar kartingiem, apgūstot drošas un pareizas autovadīšanas iemaņas. Paralēli tiek sniegtas teorijas apmācības, kurās bērniem tiek mācīti ceļu satiksmes noteikumi, sniegtas zināšanas par drošību uz ceļa, kā arī padomi, kā individuāli uzlabot savas kartinga vadīšanas prasmes. Katras nodarbības laikā būtiska loma tiek pievērsta individuālajām un komandas sportiskajām aktivitātēm, attīstot bērnu un jauniešu kopējo fizisko sagatavotību.

 

333 kartingi

 

„333 Kartinga skolas” metodiskais vadītājs un treneris Otto Birznieks: „Apvienojot patīkamo ar lietderīgo, vēlamies bērniem sniegt iespēju aktīvai vasaras atpūtai tajā pašā laikā mācot kartinga vadīšanas un pareizas braukšanas iemaņas, savlaicīgi audzinot drošus un zinošus satiksmes dalībniekus. „333 Kartinga skola” ir arī lieliska iespēja likt pamatus profesionālām autosporta gaitām, jo ikdienā ar jauniešiem strādā pieredzes bagāti autosportisti, fiziskās sagatavotības treneri un tiek nodrošināti visi nepieciešamie apstākļi braukšanas iemaņu pilnveidošanai.

Reklāma
Reklāma

 

Desmitajā „333 Kartinga skola” sezonā tiks ieviesti trīs jaunumi, kas motivēs audzēkņus aktīvi iesaistīties nodarbību aktivitātēs un uzlabot savus rezultātus:

  • Bonusu un punktu sistēma ar mērķi motivēt sasniegt labākus rezultātus visās nodarbību aktivitātēs;

  • Nodarbībās iesaistīsies un sniegs praktiskus padomus komandas „333 Autosport” autosportisti Beāte Klipa un Zigmārs Lapa, kā arī tādi godalgoti Latvijas autosportisti kā Otto Birznieks, Haralds Šlēgelmilhs, Reinis Nitišs un Latvijas pieckārtējais kartingu čempions Haralds Garkaklis;

  • Sekmīgi absolvējot „333 Kartinga skolu”, dalībniekiem tiks izsniegta Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) sporta licence (kartingu).

 

333 kartingi

 

Plašāka informācija un pieteikšanās anketa „333 Kartinga skola”: http://www.333.lv/kartinga-skola