7.maijā Ķegumā norisināsies arī “Mazo Stipro skrējiens”

7.maijā, atpūtas un sporta bāzē “Zelta Zirgs”, no 11.00 – 17.00 risināsies šķēršļu skriešanas sacensības ģimenēm ar bērniem “LDZ Cargo Mazo Stipro skrējiens”. 

Galvenais - atbalstīt vienam otru!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Galvenais - atbalstīt vienam otru!

“LDZ Cargo Mazo Stipro skrējiens” ir atraktīvas skriešanas sacensības ģimenēm ar bērniem vecumā līdz 12 gadiem. Tajā pašiem mazākajiem kopā ar vecākiem vai vieniem pašiem, ja ir tāda vēlme un spējas, jāiziet īpaši veidota trase. Tā būs kā spēle ar dubļiem, rāpšanos, līšanu un kāpšanu - ģimenes saliedēšanas pasākums un aizraujošs pārbaudījums ikvienam tā dalībniekam. 

Šogad “LDZ Cargo Mazo Stipro skrējiens” notiks blakus pieaugušo trasei, un bērniem būs pieejamas divas dažādas distances - 500 metrus garš aplis, kurā jāpārvar desmit šķēršļi. Savukārt, tie kas vēlēsies, varēs skriet kilometru garo trasi ar 16 vieglākiem un grūtākiem pārbaudījumiem ar laika kontroli. Tas būs nedaudz sarežģītāk, un daudz aizraujošāk – gluži kā pieaugušo distancē. 

Neatņemama “Mazo Stipro skrējiena” sastāvdaļa šoreiz būs arī dubļi. Ja pērn mazie netīšām nosmērēja ceļgalus, tad šogad apģērbs noteikti būs netīrs, lai gan neviens šķērslis nav saistīts ar ūdeni. Vecākiem iesakām jau priekšlaicīgi padomāt par maiņas apģērbu un apaviem, jo distance ies pa motokrosa trasi. Noderēs arī gumijas zābaki. 
 

“LDZ Cargo Mazo Stipro skrējienā” visi dalībnieki būs uzvarētāji. Bērni, kas piedalīsies pasākumā saņems goda rakstu un veicināšanas balvas no lielveikalu tīkla “Maxima”. 
 

Pieteikties “LDZ Cargo Mazo Stipro skrējiena” var interneta vietnē www.sacensibas.lv, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu. Par dalību pasākumā jāmaksā vienreizēja dalības maksa, kas noteikta no 10 – 15 EUR viena ģimenei. Pēc reģistrēšanās elektroniskajā sistēmā pieteicējs saņems uz pieteikumā norādīto e-pasta adresi reģistrācijas apliecību (viena uz ģimeni), kas būs ne tikai kā dalības apstiprinājums, bet arī ieejas biļete visiem ģimenes locekļiem atpūtas un sporta kompleksā “Zelta Zirgs”. Plašāka informācija www.dnbstiproskrejiens.lv.
 

Reklāma
Reklāma