Īpašais priekšauts - brīnišķīga dāvana Mātes dienā

Ja tavai mammai vai vecmammai ļoti patīk gatavot un virtuve viņai ir ļoti mīļa, tad kopā ar bērniem vai arī viens pats izveido īpašo priekšautu.

Īpašais priekšauts - brīnišķīga dāvana Mātes dienā

FOTO: Shutterstock.com

Ja tavai mammai vai vecmammai ļoti patīk gatavot un virtuve viņai ir ļoti mīļa, tad kopā ar bērniem vai arī viens pats izveido īpašo priekšautu. Gatavošanas procesā, tas vienmēr iepriecinās un liks pasmaidīt, tas nozīmē, ka ēdiens būs ārkārtīgi garšīgs, jo būs gatavots ar mīlestību. 

Ja priekšauta šūšana tev šķiet pārāk sarežģīts process, iegādājies veikalā vienkrāsainu, gatavu priekšautu. Tavs nākamais uzdevums ir to padarīt jaukāku un atbilstošāku tavai mammai. Ja dāvanu darini kopā ar bērniem, tad izmantojot auduma krāsu, uz priekšauta izveidojiet krāsainu plaukstu nospiedumus. Bērni un arī tu pats vari audumu izdaiļot pēc savām vēlmēm un ieskatiem, tev tikai jāsagatavo auduma krāsas un otas. Vēl tu vari no papīra izgatavot dažādus trafaretus un ar švamīti uz auduma tos izkrāsot. 

Pirms darbošanās iepazīsties ar krāsu lietošanas instrukciju, jo veikalos ir pieejamas krāsas, kas vēlāk pie auduma jāpiekausē ar gludekli, citas ir jāšķīdina ar spirtu saturošu līdzekli, bet citām tikai jāļauj nožūt. 

Reklāma
Reklāma

Lai izdodas radīt skaistu dāvanu!