Mātes dienā vecmammai uzdāvini personalizētu iepirkuma maisiņu

Lai vecmamma uz tirgu un veikalu varētu doties moderna, uzdāvini viņai savām rokām darinātu iepirkuma maisiņu.

Mātes dienā vecmammai uzdāvini personalizētu iepirkuma maisiņu

FOTO: Shutterstock.com

Lai vecmamma uz tirgu un veikalu varētu doties moderna, uzdāvini viņai savām rokām darinātu iepirkuma maisiņu. Vispirms centies noskaidrot, kādas ir vecmammas mīļākās krāsas, lai vari izmantot audumu atbilstošās krāsās. 

Lai maisiņš būtu gana izturīgs, tev to vajadzētu šūt ar šujmašīnu. Kad esi iegādājies audumu, vispirms no tā izgriez divus vienādus taisnstūrus vēlamajā izmērā. Tad šos abus auduma gabalus saliec kopā tā, lai labā puse abām daļām būtu uz iekšpusi. Ar šujmašīnu rūpīgi sašuj kopā maisiņa divas garākās malas un vienu īsāko, atstājot vienu īsāko daļu vaļā, lai pa to vecmamma varētu likt iekšā produktus. Malu, kuru atstāji nesašūtu atloki divas reizes, izveidojot apmēram 1cm biezu maliņu, to rūpīgi nošuj ar šujmašīnu. 

Kad pats maisiņš ir gatavs, no auduma izgriez četras, vienāda garuma strēmeles. Saliec divas no tām ar labajām pusītēm kopā un sašuj kopā, atstājot vienu galu vaļā, lai vari izvērt to uz labo pusi. To pašu atkārto ar atlikušajām divām strēmelēm. Tā tu izveidosi divas lences. Piešuj tās pie jau uzšūtā maisiņa. 

Reklāma
Reklāma

Lūk, iepirkuma maisiņš jau gandrīz gatavs, vēl tikai tas jāizgrezno! Pie maisiņa vari piešūt lentītes vai, no citas krāsas auduma, izgrieztas ziedlapiņas. Ļaujies radošumam un padari vecmāmiņas maisiņu modernu.