Konkurss: Vai pazīsti kādu lielisku daudzbērnu ģimeni, par kuru vērts pastāstīt citiem? Iesaki!

Aktīva laika pavadīšana kopā, aizraujošas brīvdienas un tikpat saturīgi aizvadītas darbdienas, mīlestības un cieņas pilnas savstarpējās attiecības – vai pazīsti daudzbērnu ģimeni, kura ir kā iedvesmas avots un labais piemērs citiem? Varbūt stāsts ir par tevi? Dalies un vairo labo! 

Piesaki ģimeni un iedvesmo citus!

FOTO: Shutterstock.com

Piesaki ģimeni un iedvesmo citus!


Aicinām pastāstīt par sirsnīgām un jaukām daudzbērnu ģimenēm, kurām kopīga un kvalitatīva laika pavadīšana, mīļas sarunas un citam cita atbalstīšana ir ikdiena. Mēs, valsts atbalsta programmas „Latvijas Goda ģimenes apliecība „Ģimenes karte 3+”” pārstāvji, lūdzam ieteikt savu, draugu vai radu daudzbērnu ģimeni, lai ar pozitīvajiem pieredzes stāstiem iedrošinātu sabiedrību. Kupla ģimene ir lielākā vērtība!
 

Mums apkārt ir daudz brīnišķīgu ģimeņu, piesaki mums kādu no tām, rakstot uz e-pastu: redakcija@mammam.lv. Pieteikumā norādi, kā sauc ģimeni, kurā reģionā tā dzīvo, kā ar viņiem sazināties (vārds, uzvārds, tālruņa numurs, e-pasta adrese), cik bērnu aug ģimenē un atbildi uz jautājumu, kāpēc tieši par šo ģimeni ir vērts pastāstīt citiem. Atceries, pieteikumu vari sūtīt arī par savu daudzbērnu ģimeni.


Tās ģimenes, par kurām rakstīsim „www.godagimene.lv”, saņems pārsteiguma balvas no „Ģimenes kartes 3+” atbalstītājiem. Ar pārsteiguma balvu sumināsim arī tos, kuru ieteiktās ģimenes kļūs par mūsu rakstu varoņiem. Seko līdzi jaunumiem!

Reklāma
Reklāma