Ko mammas PATIEŠĀM vēlas saņemt dāvanā Māmiņdienā?

Ziedi, konfektes un paštaisītas kartiņas no pogām un makaroniem, protams, ir lieliski. Bet ko mammas patiešām vēlas saņemt dāvanā Māmiņdienā? Te būs pāris ideju un vēl daži labi ieteikumi vīriem, tētiem un bērniem, kā šogad iepriecināt mammuku, ja pie rokas jau nav aizķēries no dimantiem taisīts Supersievietes apmetnis ar uzrakstu “Tev bija taisnība. Tev vienmēr ir taisnība. Un mēs visi bez Tevis būtu pazuduši.”

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

  1. Dzirdēt savas domas

Zini, kas dažreiz skan pat labāk par savu bērnu dzidrajiem smiekliem un čalām? Klusums (vismaz reizi pusgadā). Taisnības labad gan jāsaka, ka tā pa īstam no ikdienas un domām par ģimeni mammas droši vien varētu atslēgties tikai uz Mēness, bet, ja kosmosā viņu sūtīt gluži negribas, tad īstu bezsvara stāvokļa atpūtu var izmēģināt arī, nepametot dzimto planētu. Uzdāvini mammai floutingu! Speciālisti apgalvo, ka, ļaujoties floutēšanas plūdumam īpašā sāļu baseinā, ķermenis pilnībā atpūšas, prāts atbrīvojas, un apziņai ir iespējams atgriezties tās pamatstāvoklī. Citiem vārdiem sakot, laikā, kad vienīgās vakara pasaciņas mammas dzīvē bija tās, kuras viņa stāstīja saviem vecākiem par plāniem piektdienas vakaru pavadīt bibliotēkā…

 

 

  1. Izdzert tasīti kafijas, kamēr tā vēl ir silta

Kad sākumā ir jāpabaro visi, kas tieši tajā brīdī ir izbadējušies pēc desmaizēm, un tad vēl jānokopj drupaču takas un netīro trauku cietoksnis virtuvē, gardā kafija jau trīsreiz ir paspējusi atdzist. Pāris stundas jaukā restorānā – lūk, kas mammu patiešām iepriecinās! Izvēlies, piemēram, gastrobāriņu “Home Cafe”, YOLO suši vai eksotiskākas garšas restorānā “Azerbaidžāna”. Bet vakarā pārsteidz ar kādu sen pelnītu kārumu, piemēram, “Sala” glazūrkēksiņiem.

 

Reklāma
Reklāma

 

  1. Vanna. Vienatnē. Ilgāk par 7 minūtēm.

Ja vīrietis teica, ka izdarīs, tad izdarīs – un nav ko viņam atgādināt ik pa 6 mēnešiem, vai ne? Bet kā būtu, ja šajā Māmiņdienā mīļie vīri un dēli uzdāvinātu mammai to prieku beidzot ieraudzīt piesrkūvētu pirms mēneša iegādāto plauktu virtuvē, sataisītu pilošo krānu un varbūt pat viņas vietā izmazgātas zeķes? Mamma tikmēr lai paguļ smaržīgā vannā – tikai neaizmirsti jau iepriekš iedot viņai, piemēram, "SOLE" vannas tējas maisiņus un kādu labu grāmatu.

 

  1. Ērtās drēbes nomainīt pret smukajām drēbēm

Kas var būt vēl mīļāk un jaukāk par skaisti noformētu bērnu bilžu kolekciju? Droši vien beidzot nebūt kameras otrā pusē un arī pašai trāpīties kādā bildē. Bet, pirms apžilbini mammu ar telefona kameras zibspuldzi, varbūt apdomā iespēju šo darbiņu uzticēt profesionālam fotogrāfam? Pēc tam bildes saliec smukā ZOOMBOOK fotogrāmatā vai uzdrukā uz kanvas kā gleznu – pat, ja viņa sākumā tielēsies, ka pie sienas savas lielformāta bildes likt būtu jocīgi, varam derēt, ka dienas beigās visas ainaviskās gleznas jau būs nomainījuši mammas portreti.

 

 

  1. SPA

Ar šo neviens nevarētu nošaut greizi – aizsūti mammu izbaudīt muguras masāžu vai aizmirsties šokolādes-vaniļas sajūtu rituālā. Bet, ja dienu pirms Māmiņdienas ir ievārītas lielākās ziepes visas dzimtas vēsturē un Tev ir tuvs Skārletas O’Hāras dzīves moto “par to es domāšu rīt”, nav slikta doma mammu sarunai pirms tam sagatavot ar pāris diennaktīm īstā SPA retrītā viesnīcā ALANGA Palangā.