Rozā brilles nost! 10 pazīmes, ka vīrietis tevi nemīl

Ir brīži, kad viss ir skaidrs tāpat. Taču mēdz būt reizes, kad iemīlējusies sieviete (kaut arī draudzenes, uz viņu skatoties, jau sen liek pirkstu pie deniņiem) vīrieša atturīgumam nemitīgi atrod attaisnojumu: viņš ir aizņemts, viņam šis ir grūts laiks, varbūt aizmirsa, varbūt... Taču patiesība ir pavisam vienkārša – beidzot vajag noņemt savas rozā brilles.

Nevajag fantazēt, ka vienā jaukā dienā (varbūt) viss mainīsies, viņš nāks pie prāta un beidzot sapratīs, cik brīnišķīga sieviete ir viņam blakus.

FOTO: Shutterstock.com

Nevajag fantazēt, ka vienā jaukā dienā (varbūt) viss mainīsies, viņš nāks pie prāta un beidzot sapratīs, cik brīnišķīga sieviete ir viņam blakus.

Un jo ātrāk, jo labāk. Jo tad beidzot tu varēsi būt laimīga, nevis tikai fantazēt, ka vienā jaukā dienā (varbūt) viss mainīsies, viņš nāks pie prāta un beidzot sapratīs, cik brīnišķīga sieviete ir viņam blakus. Mīļā, tā nenotiks.

 

Tātad – vīrietis tevi nemīl, ja:


Runā par to aplinkus

Piemēram: “Tu tikai neiemīlies manī!” Tas nozīmē, ka viņš pats nav iemīlējies un diez vai iemīlēsies. Tieši tāpat viņš var līdz apnikumam stāstīt, ka vairs netic mīlestībai, jo vairākas reizes jau iemīlējies, bet piedzīvojis smagu vilšanos. Viņš var pateikt: “Tu esi īsta draudzene” vai arī: “Tu man ļoti patīc”, taču ar mīlestību tam nav nekāda sakara. Un arī nebūs.


Viņš nav tev uzticīgs

Ja vīrieši patiešām mīl, lielākoties viņi ir monogāmi. Viņi nelūr pakaļ ikvieniem garāmejošiem brunčiem un nesmaida savu īpašo smaidiņu. Viņš var tev censties iestāstīt, ka esi viņam ļoti tuva, taču viņam patīk brīvība un attiecības bez saistībām, tāpēc tev absolūti nav jāuztraucas, ja nedēļas nogali viņš pavada kopā ar glīto kolēģi no grāmatvedības. Bet varbūt viņš tev stāsta, ka visi vīrieši ir poligāmi? Pareizākais lēmums būtu šādu tipu pamest nekavējoties.


Jūs satiekaties jau pusgadu, bet tikai intīmi

Reizēm sievietēm šķiet, ka tas ir nopietni, bet vīriešiem – ka tas ir tikai sekss. Arī tad, ja tiekaties ne vien TĀ dēļ, bet arī kopā aizejat uz filmu vai kafejnīcu, viņš var uzskatīt, ka tās ir attiecības bez saistībām. Ja viņš ne reizi nav centies tev pateikt neko par savām jūtām, ja nav runājis par kopīgu nākotni, ja nav vēlējies pārnakšņot kopā ar tevi, nav iepazīstinājis ar saviem draugiem un tuviniekiem, kā arī necenšas iepazīties ar tavējiem – tas nozīmē, ka neesi viņam svarīga. Ja vien tevi neapmierina formāts “sex only”, nav vērts ilgāk stiept gumiju.


Izturas pret tevi pavirši

Viņš var izmest vairākas aizvainojošas piezīmes par tavu hobiju vai darbu. “Nepamanīt” tavu noskaņojumu un to, ka esi nogurusi. Viņš var tavā klātbūtnē aprunāt citas sievietes, salīdzinot ar tevi (un šie salīdzinājumi ir tev par sliktu). Ja tu viņam aizrādi, ka tev kaut kas nepatīk, bet viņš to turpina darīt, aizbildinoties ar: “Ai, zini, es esmu nelabojams...” Ieklausies: “Nelabojams.” Tad kāpēc tu centies?


Nezvana tev

Ja viņš tevi nebrīdina, ka dodas nelielā komandējumā, nezvana, neraksta īsziņas pēc darba, nepievērš uzmanību tam, ka esi slima, necenties šo cilvēku attaisnot: nabadziņš, viņš ir norāvies pa darbiem. Mīlošs vīrietis vienmēr atradīs laiku savai sievietei.


Nepilda solījumus

Mīlēt – tas ir darbības vārds. Cilvēks, kurš mīl, var par mīlestību arī nerunāt – par viņam jūtām vislabāk pastāsta darbi. Ja viņš kaut ko ir apsolījis izdarīt un neizdara, tātad viņam tas nav bijis svarīgi. Nav vērts censties attaisnot viņa neizdarību: ka tik ļoti aizņemts, ka aizmirsa, ka nevarēja... Labi, vienreiz aizmirst, protams, var gadīties katram, taču, ja tas atkārtojas – padomā, kāpēc.  

Reklāma
Reklāma


Nelutina tevi ar uzmanību

Vīrieti, kurš mīl, nav pat vajadzības lūgt kaut ko palīdzēt – viņš pats to piedāvās. Jo mīlēt – tas ir darbības vārds.  Vīrietis, kurš mīl, ir uzmanīgs pret mīļoto cilvēku un noteikti palīdz.


Iespītējas, kaut arī zina, ka vēlies apprecēties

Uz visiem taviem mājieniem oficiāli kļūt par ģimeni viņam ir tikai viena atbilde: „Ko tas maina? Vai tas riņķis pirkstā ir tik svarīgs?” Nevajag cerēt, ka kādā dienā tas mainīsies – jo īpaši, ja dzīvojat kopā jau vairākus gadus. Nebūs tā, ka kādā dienā viņš pēkšņi pamodīsies, jo būs sapnī redzējis burvīgas kāzas, un uzreiz metīsies tevi bildināt. Viņš jau ir izlēmis. Un vai zini, kas jūs joprojām notur kopā? Ieradums.


Izvairās no seksa

Ja viņam par mīlas rotaļām svarīgākas kļūst datorspēlītes, tas neliecina par neko labu. Tas nozīmē, ka viņš tevi vairs nemīl kā agrāk. Mīlestība mēdz izplēnēt. Tā visbiežāk ir abu partneru vaina, taču šī ir problēma, par ko vērts aizdomāties. Vai jūs joprojām esat interesanti viens otram?


Viņš ir svešs vīrietis

Viņš nenoguris sola, ka šķirsies no sievas un apprecēs tevi, bet nekas nemainās? Un nemainīsies arī. Netici pasaciņai, ka tevi patiešām ļoti mīl, bet žēl arī sievas. Viņam galvenais ir komforts. Jo ir taču lieliski, ja bez oficiālās ģimenes tev vēl ir arī mīļa draudzene.

Ja rodas aizdomas, ka viņš tevi nemīl, nav vērts mocīties. Vienkārši pieņem lēmumu un pamet viņu. Reizēm šāds krass pavērsiens piespiež vīrieti beidzot rīkoties, taču ne vienmēr. 

 

Naivi cerēt, ka pieaudzis vīrietis pēkšņi mainīsies un kļūs tāds, kā tu vēlies. 

 

Un ka vajag tikai mazliet pacensties. Izbeidz, vīrietis nav pusfabrikāts, kuru vajag tikai mazliet uzlabot, pēc tam uzsildīt un būs labs. Nebūs. Labāk vienkārši atrodi sev piemērotu.

Saistītie raksti