Rīgā sāk darboties jau otrais budžeta klases sporta klubs "LEMON GYM". Izspēlējam 3 abonementus trim labiem draugiem

Nupat Imantā (Slokas ielā 161) apmeklētājiem atvērts jau otrais budžeta klases sporta klubs  Lemon Gym. Atbilstoši Lemon Gym klubu konceptam tajā piedāvāta moderna trenažieru zāle ar augstas kvalitātes aprīkojumu un pamatpakalpojumiem par vienu no zemākajām cenām tirgū.

Salīdzinot ar Rietumeiropu un Skandināviju, kur sporta klubus apmeklē 10 -15% iedzīvotāju, Latvijā un Lietuvā tie ir vien 2 - 3%.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Salīdzinot ar Rietumeiropu un Skandināviju, kur sporta klubus apmeklē 10 -15% iedzīvotāju, Latvijā un Lietuvā tie ir vien 2 - 3%.

 

Loterija mūsu lapā FaceBook
Jau sen centies atrast laiku sev, bet tā arī nav sanācis? Piedāvājam labu iemeslu beidzot izbrīvēt laiku un pie reizes sagatavoties vasaras sezonai Lemon Gym! Saka, ka kopā vienmēr jautrāk, tāpēc iespēja laimēt mēneša abonementu Lemon Gym būs arī diviem Taviem draugiem. 
1) Seko 
LEMON GYM LV un Mammamuntetiem.lv FACEBOOK lapai
2) Komentārā ietago divus draugus ar kuriem labprāt apmeklētu Lemon Gym
un 26. APRĪLĪ izlozēsim viena mēneša abonementus VISAI KOMPĀNIJAI!

 

Lemon Gym, pirmā budžeta klases sporta klubu ķēde Baltijā, Latvijā ienāca šī gada sākumā, līdz ar sava pirmā sporta kluba atvēršanu iepazīstinot Latvijas fitnesa entuziastus ar budžeta klases sporta klubu konceptu, kas jau plaši pazīstams gan Rietumeiropā, gan ASV.  Budžeta klases sporta klubs paredz to, ka cena par sporta zāles izmantošanu ir vismaz divas reizes mazāka nekā vidēji tas ir tirgū, kas skaidrojams ar to, ka budžeta klases sporta klubos nav pieejami papildus baseini vai saunas, bet lielākā uzmanība pievērsta galvenajam pakalpojumam – trenažieru zālei.
 

Jaunatvērtais 935 m2 plašais sporta klubs piedāvās apmeklētājiem vairāk nekā 70 dažādus Life Fitness trenažierus, kā arī bezmaksas wi-fi tīklu un bezmaksas stāvvietu. Sporta zāle ir maksimāli “automatizēta”, lai samazinātu nepieciešamību stāvēt garās rindās un tādējādi pielāgotos pilsētas iedzīvotāju aktīvajam ikdienas ritmam.

 

Reklāma
Reklāma

Budžeta klases sporta klubs paredz to, ka cena par sporta zāles izmantošanu ir vismaz divas reizes mazāka nekā vidēji tas ir tirgū, kas skaidrojams ar to, ka budžeta klases sporta klubos nav pieejami papildus baseini vai saunas, bet lielākā uzmanība pievērsta galvenajam pakalpojumam – trenažieru zālei.

“Salīdzinot ar Rietumeiropu un Skandināviju, kur sporta klubus apmeklē 10 -15% iedzīvotāju, Latvijā un Lietuvā tie ir vien 2 - 3%. Budžeta klases sporta klubiem ir potenciāls mainīt šo situāciju, nojaucot priekšstatus par sportu kā luksusa klases pakalpojumu un padarot fitnesu pieejamāku plašākai sabiedrības daļai. Pētījumos ir pierādīts, ka katrs eiro, kas tiek iztērēts fiziskām aktivitātēm un treniņiem, ietaupa trīs eiro, kas taptu iztērēti veselības aprūpē vai medikamentos. Tādēļ esam pārliecināti, ka pieejamākas sporta aktivitātes var sekmēt aktīvas, veselīgas un turīgas sabiedrības izveidi, ” stāsta Gym LV valdes priekšsēdētājs Vidmantas Šiugždinis.
 

Arī Lemon Gym sertificētā sporta trenere Jelena Denisova atzīst: “Mūsdienās novērojama tendence - sportot gribētāji nevēlas veltīt daudz naudas līdzekļu sportiskām aktivitātēm, tāpēc šāda iespēja –  budžeta klases sporta klubi –  arvien vairāk tiek izmantota. Cenas ir zemas, bet pieejami ir augstas kvalitātes trenažieri un arī treneru klātbūtne un konsultācijas. Tāpat priecē fakts, ka arvien vairāk kvalitatīvi sporta klubi tiek atvērti ārpus centra robežām, nodrošinot to, ka sports kļūst vēl pieejamāks un nav jādodas līdz pilsētas centram, lai iegūtu kvalitatīvu pakalpojumu.”