Uzlabo stāju, nostiprini muguras muskuļus - individuālā konsultācija fizioterapeita vadībā

Mūsdienās, kad daudz laika pavadām sēžot, nereti parādās dažādas veselības problēmas - nepareiza stāja un gaita, muguras un plecu sāpes. Lai mazinātu nepatīkamās izjūtas un uzlabotu pašsajūtu, kā arī nostiprinātu ķermeņa muskuļus, Gudro Sievu skola piedāvā individuālo konsultāciju pie fizioterapeita.

Gudro Sievu skola piedāvā individuālo konsultāciju pie fizioterapeita

FOTO: Shutterstock.com

Gudro Sievu skola piedāvā individuālo konsultāciju pie fizioterapeita


Pieaugušajiem individuālā konsultācijā pie fizioterapeita tiek izvērtēts kopējais veselības stāvoklis - sūdzības, stāja un gaita, sāpju sindromu iespējamie cēloņi un piemēroti iespējamie risinājumi veselības stāvokļa uzlabošanai. Konsultācijas laikā kopā tiek izstrādāts un piemērots ārstnieciskās vingrošanas plāns. Tāpat speciālists iesaka, kur griezties un ko darīt, lai maksimāli mazinātu sūdzību simptomus. Uz konsultāciju līdzi jāņem ērts apģērbs.
 

Fizioterapeite Ilva Lukstiņa piedāvā arī zīdaiņu motorās attīstības veicināšnu, hendlingu (pareiza jaundzimušā turēšana un celšana).


Ģimenes ārsti rekomendē, ka zīdainim, sasniedzot 3 mēnešu vecumu, ieteicams doties pie fizioterapeita, lai novērtētu vispārējo bērna attīstību.

Reklāma
Reklāma

Individuālās konsultācijas pie fizioterapeita! AKCIJAS cena: 15.00 EUR

Piesaki savu mazuli vai piesakies pats individuālai konsultācijai!

Individuālo konsultāciju vada fizioterapeite Ilva Lukstiņa, konsultācijas ilgums: 1 stunda - 1,5 stunda. 

Pieteikšanās anketu meklē ŠEIT! 

Pieteikties vari arī rakstot uz e-pastu - gudrosievuskola@mammam.lv vai zvanot pa tālruni - 25665515.