Gultas veļa – lieliska dāvana jaunlaulātajiem

Ir pienācis ilgi gaidītais pavasaris. Arī vasara jau vairs nav aiz kalniem. Šie gadalaiki ir īpaši vairāku pāru dzīvēs, jo tieši šajos gadalaikos izteikt “jā” vārdu ir īpaši patīkami.

Lina, atlasa, satīna, tencela - gultas veļu izvēle, ko dāvināt jaunajam pārim, ir patiesi daudzveidīga un grezna! Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lina, atlasa, satīna, tencela - gultas veļu izvēle, ko dāvināt jaunajam pārim, ir patiesi daudzveidīga un grezna! Publicitātes foto.

 

Kāzas mums asociējas ar vairākām lietām. To organizēšana – apjomīgs un laikietilpīgs process, kurš nereti pieprasa profesionāļu piedalīšanos. Pāra izskats nozīmīgajā dienā – vēlamās līgavas kleitas meklējumi, atbilstoša smokinga piemeklēšana un citas nianses. Nevaram aizmirst par viesiem, kuru var būt ļoti daudz un var būt tikai paši tuvākie. Saldajam ēdienam atstājam kāzu dāvanas. Par tām nedaudz plašāk.

Populārākās kāzu dāvanas

Pavisam nesen mājas tekstila preču un dekoru interneta veikals “Fejas Nams” iepazīstināja interneta vidi ar rakstu, kurā tika aplūkotas 10 populārākās kāzu dāvanas. Gari nedomājot atklāsim, ka topa pirmajā vietā gozējas nekas cits, kā gultas vēlas komplekti. Lai gan no pirmā acu uzmetiena var šķist, ka šāda dāvana nav kāzu dāvanas cienīga – uzgaidiet un savas domas noteikti mainīsiet! 

Satīna gultas veļa

Satīna gultas veļa.

Gultas veļas pasaulē apmaldīties ir pavisam vienkārši. Nezinātājam var šķist, ka atšķiras tikai dizains. Tomēr tā viss nav. “Fejas Nams” ir parūpējies, lai katrs atrastu piemērotāko komplektu gan sev, gan tādiem īpašiem svētkiem kā kāzas. Runājot par kāzu dāvanām, tām bez šaubām ir jābūt pārdomātām. Ja jauno pāri pazīstat īpaši tuvu, tad noteikti zināsiet, kādas lietas izraisa patīkamas sajūtas un no kā būtu jāizvairās. Ja tomēr neesat pārliecināti, kāda auduma gultas veļu izvēlēties, iesakām izvēlēties satīna gultas veļu. Atšķirībā no atlasa, šādai gultas veļai nebūs atlasam raksturīgais spīdums un tā nebūs tik vēsa. 

Kāzu dāvana gultasveļa

Atlasa gultas veļa.

Runājot par iepriekšminētajām atlasa gultas veļām, jāpiemin, ka šādi komplekti iezīmējas ar īpašu greznību. Mūsu piedāvājumā atradīsiet komplektus, kuri jaunā pāra guļamistabā ienesīs karaliskas sajūtas. Liels šo komplektu pluss ir tāds, ka tie visbiežāk sastāv no sešām daļām, kas nozīmē, ka ir iekļautas pat spilvendrānas dekoratīvajiem gultas spilveniem. 

Reklāma
Reklāma

ekoloģiska GUltas veļa tencelis

Ekoloģiskā gultas veļa - tencela. 

Arvien biežāk mums aktuāla ir ekoloģijas tēma. Kāzas nav izņēmums! Tās tiek organizētas visdažādākajos stilos un vietās, tiek gatavoti ēdieni no ekoloģiskiem produktiem, izmantojamas pašu izgatavotas dekorācijas, pietuvinātas dabas tematikai. Arī gultas veļa var būt ekoloģiska. Īpaši skaistas ir tencela gultas veļas. Šim audumam piemīt visas satīna īpašības, kā arī lieliska gaisa caurlaidība un termoregulācija. Pats labākais ir tas, ka šī gultas veļa tiek ražota Latvijā, savukārt dizaini ir neuzbāzīgi un tik tiešām iederēsies jaunā pāra guļamistabā. 

Lina gultasveļa

Lina gultas veļa.

Tiem pāriem un kāzu viesiem, kuri īpašu uzmanību pievērš ekoloģijai un rūpējas par apkārtējo vidi, lina gultas veļai būtu jābūt izvēlei Nr. 1. Lina gultas veļa lieliski noderēs vasaras sezonā, jo pateicoties termoregulācijas īpašībām, naktīs zem šādas gultas veļas nebūs karsti, savukārt vēsākos vakaros tā patīkami sasildīs. Ņemot vērā to, ka lina audums vienmēr ir bijis grūti gludināms audums, varat neuztraukties par tā gludināšanu. Lina gultas veļa izskatīsies vēl stilīgāk, ja to negludināsiet. Tomēr, ja vēlaties, lai tā izskatītos gluda un kārtīga, iesakām to gludināt pēc mazgāšanas esot tai vēl nedaudz mitrai. 

 

Esam aplūkojuši galvenos pieturpunktus, izvēloties kāzu dāvanu – gultas veļu. Tālākais paliek katra paša ziņā! Izvēles iespējas ir plašas, tāpēc galvenais ir neapmaldīties. Laujieties pavasarim un pārsteidziet jaunlaulālos ar īpašu dāvanu!

Raksts tapis sadarbībā ar mājas tekstilpreču un dekora  interneta veikalu “Fejas Nams”, www.fejasnams.lv.