Saskaņā ar Čārlija Čaplina ģimenes licenci, Latvijā pirmoreiz izveidota un Rīgas modes nedēļas ietvaros prezentēta bērnu apģērbu zīmola „Lazy Francis” kolekcija!

Pirmo reizi Rīgas modes nedēļas laikā, kas notika no 2016.gada 30. marta līdz 3. aprīlim, tika prezentēti arī Latvijas bērnu modes zīmoli, un līdzās tiem nākamās sezonas rudens - ziemas kolekciju demonstrēja apģērbu zīmols Lazy Francis, kas ir iecienīts ne tikai Latvijā, bet novērtēts arī ārvalstīs. Jaunā kolekcija "Silent Circus" ir īpaši izstrādāta par godu mēmā kino leģendai Čārlijam Čaplinam, un tērpu darināšanas procesā ir izmantots audums ar pasaulē atpazīstamā aktiera siluetu. Unikālais apdrukas raksts un tā izmantošana kolekcijas tērpos ir personīgi saskaņota ar Čaplina ģimeni. 

Saskaņā ar Čārlija Čaplina ģimenes licenci, Latvijā pirmoreiz izveidota un Rīgas modes nedēļas ietvaros prezentēta bērnu apģērbu zīmola „Lazy Francis” kolekcija!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Skates viesus zīmols cienāja ar popkornu un iepriecināja ar elegantiem hēlija baloniem, kā arī skates laikā pārsteidza ar Rīgas Pūtēju orķestra uzstāšanos, break-dance stila dejotājiem un neticami lielo mazo modeļu skaitu, starp kuriem bija arī Latvijas izlases hokejista Kaspara Saulieša meitiņa Kerija. Skati apmeklēja zīmola Lazy Francis lojālie klienti un cienītāji, to vidū Latvijā zināmas personības ar savām atvasītēm.

 

 

 

 

 

 

Foto: Marks Litvyakovs no modes skates "Lazy Francis"' kolekcijas AW16

 


 „Mēs esam lepni dāvināt mūsu klientiem šo oriģinālo kolekciju, kas veltīta Čārlija Čaplina talantam un neticami aizraujošajai dzīvei,” stāsta Olga Krūze – zīmola un veikala Lazy Francis radītāja un tērpu dizainere. „Mēs iedvesmojāmies no viņa filmām „Mazulis” un „Cirks”, līdz ar to jaunākajā kolekcijā akcentēts unikālais un atpazīstamais Čārlija Čaplina siluets, un tas grezno gan kleitas, gan kreklus. Jo īpaši mūs iepriecināja tas, ka šīs kolekcijas tapšana tika apstiprināta ar licenci, kuru pēc personīgas saskaņošanas ar Čārlija Čaplina ģimeni izsniedzis leģendārā aktiera dibinātais uzņēmums.” uzsver Olga.

 

Reklāma
Reklāma

 

 

 

 

Foto: Andrejs Sakhterovs no Lazy Francis kolekcijas AW16

 

Kolekcijā izmantots izsmalcināts dabīgais zīds, mežģīnes, faktūraina siltā vilna, "eco" āda, mākslīgā kažokāda, grezns samts, un dominē plaša krāsu gamma – Čārlija Čaplina iecienītās melnā un baltā krāsa, kā arī drosmīgi sarkanā, saldi rozā, maigi zilā un sudrabaini pelēkā krāsu palete. Apģērbu līnijas pamatā ir augstā vidukļa īsās un maxi kleitas, unisex stila  meiteņu un zēnu frakas ar noņemamu astes daļu, krekli un šorti, vestes, oversize mēteļi kā arī ar rokām darināti aksesuāri. Ekskluzīvā kolekcija tirdzniecībā būs no š.g.augusta būs pieejama Latvijā zīmola veikalā Rīgā, Valdemāra ielā 14, internetveikalā www.lazyfrancis.com, kā arī prestižajā bērnu luksusa apģērbu interneta veikalā „Children Salon” , kas piedāvā populārus un pasaulē zināmus apģērbu zīmolus, kā arī „Harvey Nichols”  veikalu tīklos un citur. Līdz ar jauno kolekciju, zīmols papildinājis apģērbu izmēru diapazonu ar 86. izmēru bērniem no 12 mēnešiem. 

 

 „Mēs esam lepni dāvināt mūsu klientiem šo oriģinālo kolekciju, kas veltīta Čārlija Čaplina talantam un neticami aizraujošajai dzīvei,” stāsta Olga Krūze – zīmola un veikala Lazy Francis radītāja un tērpu dizainere.


Zīmola Lazy Francis darinātais bērnu un pusaudžu apģērbs jau ir pazīstams Latvijā un tālu ārpus tās robežām, kā arī izpelnījies vairāku prestižu modes žurnālu uzmanību. Zīmols ir pazīstams ar saviem izsmalcināti skaistajiem apģērbiem meitenēm, un, atsaucoties klientu vēlmēm, ir paplašinājis piedāvājumu arī zēniem vecumā no 1 līdz 16 gadiem ar uzvalkiem un krekliem svinībām, kā arī smart-casual līniju Move. Jau kopš pašiem zīmola pirmsākumiem 2013. gadā Lazy Francis savus apģērbus un aksesuārus darina Latvijā, izmantojot tikai Eiropā ražotus audumus un izejmateriālus.