Lūgums palīdzēt mazajam Kristapam - vēl nepieciešami 1475 eiro. FOTO

Ar ziedotāju atsaucību ar cerebrālo trieku slimais četrus gadus vecais Kristaps pirms pusotras nedēļas devās ārstēties uz klīniku Slovākijā. Klīnika viņu uzņēma, neskatoties uz to, ka visa nauda vēl nebija savākta. Viņam vēl nepieciešams pavisam nedaudz – 1475 eiro.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kristapam ir uzstādīta diagnoze: bērnu cerebrālā trieka - spastiska tetraperēze, simptomātiska epilepsija. Šī diagnoze viņam ir kopš dzimšanas. Puisēna pirmajos dzīves gados situācija bija nopietnāka, jo bija biežas krampju lēkmes, viņš nespēja patstāvīgi ēst un staigāt. Pēc vairākiem rehabilitācijas kursiem krampju lēkmes vairs nav un nu ir cerība, ka Kristaps pats varēs staigāt. Viņam palīdzēt uzņēmās klīnika Slovākijā.
 

Iepriekšējā gada maijā Kristaps ar tēti devās uz pirmo rehabilitācijas kursu Slovākijā un pēc divu nedēļu rehabilitācijas kursa Kristaps mājā brauca bez zondes un pats varēja paēst. Otro rehabilitācijas kursu Kristaps izgāja rudenī. Viņam uzlabojās arī koncentrēšanās spējas, puisis sāka satvert mantas, apgriezties gultā, patstāvīgi sēdēt ratos. Tā kā Kristaps Slovākijā ārstējas ne pirmo reizi, tad šomēnes viņu klīnikā uzņēma, iztrūkstošo summu atļaujot samaksāt vēlāk.


Lai Kristapam uzlabotos veselības stāvoklis, tika lūgti ziedojumi  (rehabilitācijas kurss Slovākijā izmaksā 4800 eiro). Pagaidām ir savākta lielākā daļa, bet pašlaik rēķina  pilnīgai atmaksai trūkst 1475 eiro.


Kristapa mamma Inga Lazdāne raksta: „Šonedēļ beidzas rehabilitācija un Kristapam un jāatmaksā rēķins. 21. martā Kristapam sākās divu nedēļu rehabilitācija Slovākijā, kura ilgs līdz 2 .aprīlim. Ja varat palīdzēt ar iztrūkstošo summu, lūdzu ziedojiet. Liels paldies visiem, kuri Kristapam jau palīdzēja”.

Reklāma
Reklāma


Ziedot var uz Ingas Lazdānes kontiem:

SWEDBANK LV98HABA0551023851620

SEB BANKĀ LV16UNLA0050009241171 ar norādi Kristapa ārstniecībai.