Radošas un izglītojošas nodarbības Bērnu universitātē arī jūnijā!

Mammamuntetiem.lv radītais bērnu interešu izglītības centrs "Bērnu universitāte" ir izveidojis nodarbību grafiku jūnijam. Sagaidot vasaru, aicinām ikvienu sākumskolēnu pieteikties bezmaksas nodarbībām.

Sākumskolas skolēniem iespēja apmeklēt aizraujošas bezmaksas nodarbības

FOTO: Shutterstock.com

Sākumskolas skolēniem iespēja apmeklēt aizraujošas bezmaksas nodarbības

Mākslas studijas - vada izglītības programmas "Iespējamā misija" skolotājs un karikatūrists Bruno Bahs. Nodarbībās bērni iepazīst to, cik gan plaša un dažāda ir mākslas pasaule, cik daudz patīkamas emocijas un pieredzi tā sniedz. Iemācās domāt radoši, izskaust robežu sevī un mācās sadarboties.  
Tuvākā nodarbība: 7.jūnijs plkst.16:00
 

Princešu studijas - vada kolorītā un radošā Ance Anna Kļaviņa. Akcents likts uz visdažādāko rokdarbu apguvi un fantāzijas attīstīšanu, mācoties pašrocīgi darināt rotaslietas, apģērbus, telpu dekorus, dāvanu iesaiņojumus un dažādas mājsaimniecības lietas. Nodarbībās paredzēts apgūt arī pieklājības normas un etiķeti. 
Tuvākā nodarbība: 13.jūnijs plkst. 16:00
 

Ķīmijas un fizikas eksperimentu studijas - vada ķīmijas maģistrs un fizikas skolotājs ar 5 gadu pieredzi - Mārtiņš Gulbis. Nodarbībā daudz runāsim par drošību. Apkārtējā vide, kurā mēs dzīvojam, šķiet droša - it īpaši mājas. Neuzmanīga rīcība vai nezināšana var novest pie negadījumiem un traumām pat mājās. Lai sevi pasargātu, ir svarīgi zināt, kur un kas ir bīstams. Zinot iespējamos riskus un bīstamību, mēs varam sevi un savu ģimeni pasargāt no negadījumiem. Nozīmīgi ir izprast bīstamo lietu būtību un to ietekmi uz dzīvu organismu. 
Tuvākā nodarbība: 6.jūnijs plkst. 16:00

 

Reklāma
Reklāma

Norises vieta: "Mammamuntetiem.lv" birojā, Brīvības iela 40 (iekšpagalmā)

Pieteikties vari elektroniski vai rakstot uz signe@mammam.lv.