Izvēlies savu dūlu: Inga Vaivode

"Es no sirds vēlos, lai katra sieviete/ pāris un mazulis piedzīvotu laimīgu, mierīgu grūtniecību un harmonisku,  paša noteiktu piedzimšanu," saka dūla apmācībā Inga Vaivode. 

Dūla apmācībā Inga Vaivode.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dūla apmācībā Inga Vaivode.

“Ja mēs gribētu mainīt pasauli, vispirms mums būtu jāmaina veids, kā piedzimt” (Michael Odent)

 

Esmu sieviete, sieva un mamma diviem brīnišķīgiem bērniem.

Es no sirds vēlos, lai katra sieviete/ pāris un mazulis piedzīvotu laimīgu, mierīgu grūtniecību un harmonisku, paša noteiktu piedzimšanu. Šī vēlēšanās manī radās piedzīvojot divas dažādas dzemdības – pirmās ārstu un medikamentu vadītas slimnīcā. Otrajām atbildīgi gatavojos gan fiziski, gan emocionāli kopā ar dūlu.  Ar savu otro bērniņu arī satikos slimnīcā, bet pašas apzināti vadītās, dabiskās, skaistās un harmoniskās ūdens dzemdībās. Dzimst ne tikai bērns. Dzimst arī mamma – stipra, zinoša, uzņēmīga mamma, kura tic sev un zina savu iekšējo spēku. Nav svarīgi vai pirmo vai piekto reizi, dabiskās dzemdībās vai ar ķeizargrieziena palīdzību. Katru reizi mamma dzimst no jauna. Es ticu, ka katrā no mums ir dievišķas zināšanas par to kā gaidīt, kā dzemdēt, kā rūpēties. 

Reklāma
Reklāma

Trokšņainajā informācijas laikmetā ir grūti saklausīt sevi. Es palīdzēšu Tev  apstāties, ieklausīties, rast mieru un atrast Tavu veidu. Kā dūla es vēlos Tevi atbalstīt ceļā uz Tavām dzemdībām, Tevi tajās stiprināt, atklāt dzemdēšanas dabiskumu, paļauties savam iekšējam sievietes spēkam un zināšanām, lai bezbailīgi dotos harmonisku dzemdību virzienā. Bet, ja arī nav iespējamas dabiskas dzemdības dažādu iemeslu dēļ, es uzticīgi  palikšu ar Tevi Tavās vajadzībās.

Piedāvāju emocionālu un informatīvu gatavošanos dzemdībām grupās un individuālās konsultācijas grūtniecības un pēcdzemdību laikā Liepājā, Saldū un apkārtnē.

Ar mani var sazināties: mob.tel. 22338121 e-pasts: i.vaivodei@gmail.com