Pildīti kaneloni - interesants un gards lazanjas paveids

Ievies ko jaunu savā ēdienkartē. Piemēram, lielos makaronus kaneloni!

Iespējams pirmā, taču noteikti ne pēdējā reize, kad gatavo kaneloni - tie nepievils!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Iespējams pirmā, taču noteikti ne pēdējā reize, kad gatavo kaneloni - tie nepievils!

Sastāvdaļas:

 

  • 1 kg tītara maltās gaļas (der arī cūkgaļa)
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņas ķiploku
  • sāls
  • garšvielas gaļai
  • 200ml saldā krējuma
  • tomāti savā sulā
  • kaneloni makaroni
  • siers

Gatavošana:

  1. Pannā cep gaļu, tai klāt pievienojot garšvielas un sasmalcinātus sīpolus.
  2. Kad gaļa puslīdz gatava, tai klāt liek tomātus savā sulā un pielej pusi no saldā krējuma paciņas.
  3. Kaneloni makaronus ieliek vārošā ūdenī un patur 2-3 minūtes.
  4. Gaļai klāt liek sarīvētu sieru (to nedaudz atstājot beigām - pārkaisīšanai).
  5. Kaneloni makaronu rullīšos pilda gatavo gaļas mērci un vienu pie otra cieši kārto cepamtraukā. 
  6. Kad tie sakārtoti, pa virsu pārber vēl atlikušo gaļas pildījumu un sieru. Pārlej ar saldo krējumu.
  7. Cep cepeškrāsnī, kamēr kaneloni kļūst mīksti un siers izkusis.

Svarīgi: to nepārcept, lai siers nesāk kalst.

Reklāma
Reklāma

Ar recepti dalījās Santa Glušina

 

Sastāvdaļas