Ja vēlies vislabāko ādas aizsardzību savam bērnam, izvēlies Sebamed!

Āda – ķermeņa lielākais orgāns – ik dienu ir pakļauta daudzveidīgam stresam. Vides sārņi, ultravioletais starojums, patogēni – slimību izraisītāji – un sauss gaiss ietekmē ne tikai ādas izskatu, bet arī tās veselību. Ādu nelabvēlīgi var iespaidot arī nepareiza kopšana. Savukārt, pareizi kopjot ādu, to iespējams darīt izturīgāku pret ikdienas stresa faktoriem un novērst dažādas ādas problēmas.

Bērniem BABY Sebamed produkti ir īpaši izstrādāti, lai vairotu un uzlabotu bērnu ādas aizsargspējas un to sastāvs ir izveidots atbilstoši veselas ādas fizioloģiskajam pH5,5.

FOTO: Shutterstock.com

Bērniem BABY Sebamed produkti ir īpaši izstrādāti, lai vairotu un uzlabotu bērnu ādas aizsargspējas un to sastāvs ir izveidots atbilstoši veselas ādas fizioloģiskajam pH5,5.

 

Mūsu ādas raksturīga īpatnība ir viegls virsmas skābums. Ādas pH vidējā vērtība ir 5,5. Tas stabilizē ādas barjerfunkciju, kavē ūdens zudumu un neļauj no ārpuses iekļūt sārņiem vai kairinātājiem. Tāpēc ādas skābais aizsargslānis pilda svarīgu aizsargfunkciju. Ādas skābo aizsargslāni var bojāt ne tikai saskare ar stiprām skābēm vai sārmiem, bet arī ikdienā lietotie ādas kopšanas līdzekļi, kuru pH vērtība neatbilst dabiskajam ādas pH 5,5. Tas attiecas uz vairumu tā saucamo līdzekļu ar ādai neitrālu pH.

 

Sebamed ādas kopšanas līdzekļu pH atbilst veselas ādas dabiskajam pH5,5. Tas ne tikai palīdz saglabāt vai vairot ķermeņa skaistumu, bet arī spēcina un uzlabo ādas aizsargfunkcijas.
Sebamed zīmola attīstībā ir ieguldīts daudzu gadu pētniecības darbs, lai radītu inovatīvus ādas kopšanas līdzekļus. To sastāvs atspoguļo kvalitāti un garantē visaugstāko saderību ar ādu un panesamību. 

 

Sebamed līdzekļi pieaugušo un bērnu sejai un ķermenim ir īpaši, jo ir pielāgoti ādas īpatnībām un vajadzībām, lai stiprinātu tās aizsargmehānismus un palīdzētu tai tikt galā ar stresa faktoriem. Sebamed personīgās higiēnas līdzekļi nesatur ziepes. Sebamed ir iecienīti mazgāšanās līdzekļi visai ģimenei. Tie ne vien attīra, bet arī aizsargā un kopj ādu. Pasargā ādu no mitruma zuduma un stiprina tās bioloģisko aizsargfunkciju.

 

Bērniem BABY Sebamed produkti ir īpaši izstrādāti, lai vairotu un uzlabotu bērnu ādas aizsargspējas un to sastāvs ir izveidots atbilstoši veselas ādas fizioloģiskajam pH5,5. Tā ir labākā aizsardzība ādai no pirmās dienas.

 

Vēss vējš, spilgta saule spēj padarīt ādu sausu vai rupju, izraisīt sarkanumus. Tādēļ svarīgi ir ādu kopt pareizi un sezonai atbilstoši, jo ādas kopšanas režīms mainās atbilstoši mainīgiem laika apstākļiem un gadalaikam. Kad laukā paliek vēsāk, tā var kļūt rupja, sausa, un niezoša, īpaši, ja bērna āda ilgstoši tiek pakļauta aukstumam, sausam gaisam un skarbajiem vējiem.


Parasti bērna ādas kopšanai pietiek ar ādas tīrīšanu un ieziešanu ar losjonu, pieniņu vai krēmu. Efektīvai ādas aizsardzībai aukstā laikā, “autiņu izsitumu” profilaksei un dzīšanas veicināšanai īpaši labi piemēroti Sebamed bērnu losjons un pieniņš. Tie nesatur krāsvielas, konservantus, minerāleļlas, PEG saistvielas, muskusa nitrosavienojumus, formaldehīdu, nitrozamīnus, dioksānu un parabēnus.


Reklāma
Reklāma

Vēsā laikā matus bērniem ieteicams mazgāt ne biežāk kā vienu reizi nedēļā. Nepieciešams izvēlēties šampūnu, kas paredzēts bērnu jutīgas galvas ādas un smalko matu mazgāšanai un kopšanai. Uzmanība jāpievērš tā sastāvam, lai pH līmenis vienmēr ir 5,5, kas veicina ādas dabiskā skābā aizsargslāņa veidošanos. Mazgāšanas līdzekļiem un šampūniem, kas paredzēti bērniem, nedrīkst kairināt acis, kā arī tam jābūt lieliski panesamam bērna ādai.

Bērniem vienmēr jāizvēlas maigi mazgāšanas līdzekļi ar neitrālu pH, bez smaržvielām un konsevantiem, bet matu kopšanai jālieto šampūni, kas nekairina acis un nesausina galvas ādu. Tieši šādi ir Sebamed bērnu un zīdaiņu šampūns. Labākais bērna ādas tīrīšanas veids ir dušošana vai vannošana, jo silts ūdens lutina bērna ķermeni. Lai mazgāšanos padarītu patīkamāku, var izvēlēties Sebamed ziepjveida mazgāšanās līdzekli, kas tieši piemērots bērna ādai - attīra un nomierina to. Tas veicinās ādas skābā aizsargslāņa veidošanos, kā arī vitamīnu un aminoskābju dabiskā mitrināšanas spēja palīdzēs izlīdzināt un mīkstināt bērna ādu. Ja bērnam patīk plunčāties vannā, ne biežāk kā reizi nedēļā vannai var pievienot speciālās, bērniem paredzētās Sebamed vanna putas. Plunčāšanās nebūtu ieteicama ilgāk par 10 minūtēm! Lai maigi attīrītu bērna ādu, var izvēlēties īpaši maigas ziepes un sārmus nesaturošais mazgāšanās līdzekļus, kas maigi attīra ādu, to nesausinot. Pēc mazgāšanās uzmanīgi noslaukiet bērna ādu un uzklājiet uz tās ķermeņa pieniņu, maigu krēmu, losjonu vai eļļu bērnu ādas kopšanai. Visu ķermeņa ādu mitriniet un barojiet ar atbilstošiem, bērna ādai piemērotiem kosmētikas līdzekļiem, vairākas reizes dienā, ja bērna ādai piemīt izeikts sausums.


Uzturoties telpās, ja bērna āda ir sausa un nedaudz lobās, izmantojiet bērniem paredzētos ķermeņa kopšanas līdzekļus (krēmus vai emulsijas) ar spēcīgu mitrinošu iedarbību. Lietojiet tos pēc nepieciešamības, vairākas reizes dienā. Mammai uz savas plaukstas krēms jāsasilda un viegli jāieziež bērna ādā. Uz ādas šie līdzekļi aizsargkārtiņu, kas kavē mitruma zudumu.


Svarīgi ir pasargāt bērna ādu no aukstuma un vēja, tādēļ, 20-30 minūtes pirms došanās ārā ieteicams bērnam uz sejas un roku ādas uzklāt aizsargkrēmu. Tas pasargās ādu no vēja, aukstuma, paaugstinātā mitruma un teperatūras svārstību iedarbības, kā arī baros, mīkstinās un aizsargās ādu. Ja krēma ir uzklāts par daudz, mirkli pirms došanās ārā, tā atlikumu noslaukiet ar salvetīti. Nelietojiet pirms došanās ārā mitrinošus krēmus. Nekad neaizmirstiet par bērna lūpu kopšanu - izvēlieties Sebamed lūpu balzamu bērniem, kas gādās par bērna lūpu aizsardzību, lai tās būtu maigas, veselas un neplaisātu. Dabiskā džodžobas eļļa, kuras sastāvs līdzīgs ādā esošo lipīdu sastāvam, un šī sviests, kas satur daudz nepiesātināto taukskābju, sausām un sasprēgājušām lūpām ļauj ātri atgūt maigumu.


Ja pēc pastaigām svaigā gaisā, tomēr, sejas vai roku āda ir kļuvusi sausāka, nedaudz lobās un ir apsārtusi, izvēlieties bērnu ādas kopšanai paredzētās eļļas. Tās ir augu eļļas, kas satur daudz nepiesātināto taukskābju, tīra un mitrina bērna ādu, vienlaikus to efektīvi pasargājot no iekaisuma un sausuma.


Baby Sebamed produkcija stiprina jutīgās bērna ādas aizsargspējas. Klīniski pierādīts, ka Baby Sebamed sastāva pH līmenis (pH 5,5) veicina ādas skābā aizsargslāņa veidošanos. 

Zinātnes sasniegumi ādas veselībai. Ražots Vācijā. 

Vairāk par Sebamed produkciju jautājiet farmaceitiem lielākos Latvijas aptieku tīklos. 
www.sebamed.com