Jau šo sestdien „ELKOR pavasara festivāls bērniem”! Sports, bezmaksas cukurvate, fotografēšanās un “PlayStation” čempionāts!

Hennas zīmējumi un frizūras, sporta stafetes un prāta spēļu turnīrs, mazo pavāriņu meistarklases, cukurvate un ātrās fotogrāfijas BEZ MAKSAS, iespēja satikt savu mīļāko multfilmu varoņus un pat “PlayStation” čempionāts – šīs un citas bērniem tik aizraujošas nodarbes būs iespējams piedzīvot    19. martā UV ELKOR PLAZA, Rīgā, Brīvības ielā 201 no plkst. 12.00 līdz 18.00 „ELKOR pavasara festivālā bērniem!” Skolēnu pavasara brīvlaika noslēgumā festivāls ir jābauda nesteidzīgi – bērnus interesējošu un aizraujošu aktivitāšu būs daudz! 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Elkor pavasara festivāls bērniem

 

ELKOR PAVASARA FESTIVĀLS BĒRNIEM PROGRAMMA:

 

  • Fotostudija ar multfilmu varoņiem: kopā ar Minjonu, Burunduku meitenēm, Aleksu, Lemuru no multfilmas “Madagaskara” un multfilmas “Alvins un burunduki” varoņiem.

  • Cukurvate BEZ MAKSAS.

  • Pavasara radošās darbnīcas visai ģimenei – neredzēti krāšņu ziedu un pavasara putnu gatavošana no papīra. Radošā laboratorija sadarbībā ar “Orange Toys”.

  • Rotaļu stūris un īpašas radošās darbnīcas pašiem mazākajiem. Gatavojam glezniņas ar roku nospiedumiem!

  • Bērnu grupu koncerts.

  • Prāta spēļu lielais turnīrs kopā ar “Brain games”.

  • Populārā Jelly Belly garšu spēle bērniem. Tu nekad nezināsi, kāda būs izlozētās dzeltenās konfektes garša - sviesta popkorns vai sapuvusi ola? Pieņem izaicinājumu, atved piecus draugus uz turnīru un saņem vienu no 50 Jelly Belly spēlēm.

  • Stila skola un ELKOR foto kaste! Frizūru veidošana gan zēniem, gan meitenēm, zīmējumi ar hennu, seju apgleznošana, rotaslietu gatavošana. Kad stila skola izieta, ik vienam iespēja nofotografēties jautrajā ELKOR foto kastē, uzreiz saņemot savas fotogrāfijas!

  • Sporta stafetes – jautras veiklības sacensības visai ģimenei - aicinām piedalīties ikvienu! Visiem stafetes dalībniekiem būs pārsteiguma balvas.

  • PlayStation” čempionāts – azartisks un aizraujošs! Piedalīties var arī vecāki. Uzmanību! Ātrākajam dalībniekam balvā PS4 spēļu konsole!

  • Mazo pavāriņu meistarklases! Gatavosim saldējumu un konfektes!

 

Tikai vienu dienu 19.martā UV ELKOR PLAZA būs īpašie piedāvājumi ģimenēm: 20% atlaide bērnu apģērbiem, apaviem, rotaļlietām, bērnu sporta inventāram: skrituļslidām un velosipēdiem, un daudz citām bērnu precēm, kā arī dažādi speciālie piedāvājumi tētiem un mammām! Videospēļu cienītājiem - 20% atlaide visām "PlayStation" un Xbox videospēlēm un spēļu konsolēm.

 

Lielā stafete!” Ikviens, kurš “ELKOR pavasara festivāla bērniem” laikā izies noteiktus aktivitāšu punktus, varēs piedalīties izlozē un laimēt pārsteiguma balvas no UV ELKOR PLAZA!

 

PIEDALIES FOTOKONKURSĀ MANAS ĢIMENES PAVASARIS

“Manas ģimenes pavasaris” ir fotokonkurss, kurā aicinām piedalīties, gaidot “ELKOR pavasara festivālu bērniem”! Lai piedalītos konkursā, jāiesūta viens vai vairāki savas ģimenes pavasarīgie foto, plašāka informācija par konkursu ģimenes portālā mammamuntetiem.lv. Kopējais balvu fonds – dāvanu kartes 100 EUR vērtībā.

elkor dāvanu karte

ELKOR ir 100% Latvijas uzņēmums, kas dibināts 1989.gadā Rīgā. ELKOR mazumtirdzniecības tīkla veikali piedāvā elektronikas preces, apģērbus un apavus sievietēm, vīriešiem un bērniem, preces sportam un tūrismam, bērnu preces, pārtiku, interjera priekšmetus. Tāpat uzņēmums sniedz tehnikas servisa un apkopes pakalpojumus. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 800 darbinieku. Vairāk informācijas www.elkor.lv.