Kvalitatīvs bērnu apģērbu interneta veikals i-mode.lv – labākais apģērbs Jūsu bērniem!

Mūsdienu straujais dzīves ritms ievieš korekcijas katras ģimenes paradumos un dienas plānošanā, kad ir jāpaspēj daudz – veltīt uzmanību bērniem, atrast laiku sev un veikt ikdienas darbus – tiek izmantotas visas laika taupīšanas iespējas. Ikviens vecāks zina cik nogurdinoša un laikietilpīga mēdz būt lielveikala apmeklēšana kopā ar bērniem, tāpēc arvien populārāka kļūst iepirkšanās internetā. Reizēs, kad atveriet skapi un seciniet, ka Jūsu bērns ir izaudzis no esošajiem apģērbiem, vai arī, ka ir nepieciešams papildināt bērna garderobi ar ikdienas, svētku vai sezonas apģērbu, iepirkšanos iespējams padarīt vienkāršāku un patīkamāku, izmantojot bērnu apģērbu interneta veikalu. Ar dažu klikšķu palīdzību interneta veikalā i-mode.lv Jūs variet atrast visu savam bērnam nepieciešamo apģērbu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 “Izpētot Latvijā pieejamo bērnu apģērbu interneta veikalu sortimentu, secinājām, ka piedāvātie bērnu apģērbi pārsvarā ir no jaunākajām zīmolu apģērbu kolekcijām, līdz ar to arī cena ir augsta. Tāpēc nolēmām piedāvāt Latvijas ģimenēm iegādāties kvalitatīvus, modernus, krāsainus, viegli kopjamus un ērti kombinējamu iepriekšējo sezonu “outlet” apģērbus un jaunāko kolekciju zīmolu apģērbus par labām cenām.” uzsver interneta veikala i-mode.lv vadītāja. Interneta veikalā var iegādāties apģērbu jaundzimušajiem, apģērbu bērniem no gada līdz 11 gadu vecumam un apģērbu pusaudžiem līdz 16 gadu vecumam.

 

I-mode.lv bērnu apģērbu interneta veikalā ir pieejami vairāki Itālijas, Spānijas un Dānijas zīmolu bērnu apģērbi. Sortimentā ir Desigual, Mayoral, ME TOO, Fun&Fun, Artigli girl, Ronnie Kay, iepriekšējo kolekciju “outlet” bērnu apģērbi, kas pieejami vienā eksemplārā. “Outlet” kolekciju piedāvājums sniedz iespēju iegādāties kvalitatīvu, stilīgu zīmolu apģērbu bērniem par izdevīgām cenām pirms sezonas sākšanās, nevis gaidīt veikalu izpārdošanas sezonas beigās. Interneta veikalā ir pieejami arī bērnu apģērbi no zīmolu jaunākajām kolekcijām, piemēram, Disney bērnu apģērbi un apakšveļas komplekti, LeeCooper apģērbi, Tom&Kiddy apģērbu komplekti jaundzimušajiem, E-BOUND un Tommy&Jo apģērbi jauniešiem. Minētie zīmolu apģērbi palīdzēs veidoties Jūsu bērna stila izjūtai, izpausties viņa personībai, kā arī ļaus atšķirties un izcelties savu vienaudžu vidū. Bērnu apģērbu un apģērbu zīmolu klāsts regulāri tiek papildināts, lai apmierinātu pircēju vēlmes un vajadzības.

 

Bērnu apģērbu interneta veikala sortimentā ir bērnu apģērbi visiem dzīves gadījumiem gan ikdienai, gan svētkiem. Īpaša uzmanība tiek pievērsta sezonas apģērbu piedāvājumam, piemēram, ziemas sezonā – siltas zēnu un meiteņu virsjakas, bērnu kombinezoni, siltās bikses, dažādi adījumi, pavasara sezonā – ūdens un vēja necaurlaidīgas virsjakas, silti ar tematisku apdruku džemperi zēniem un košas kleitas un sarafāni meitenēm. Tāpat vasaras sezonā ir pieejamas spilgtas krāsas kokvilnas kleitas meitenēm, peldkostīmi bērniem, viegls un gaisu caurlaidīgs apģērbs zēniem. Arī, tuvojoties rudens sezonai, tiek domāts par laika apstākļiem atbilstošu, ērtu un izturīgu bērnu apģērbu. Īpašs piedāvājums ir bērnu karnevāla tērpiem un maskām, kas ir aktuāli bērnudārza vecuma bērnu un skolnieku vecākiem, tuvojoties svētku laikam.

 

 

Reklāma
Reklāma

Regulāri rīkojam sezonas preču izpārdošanas, dažādas akcijas un atlaides, šajā laikā iespējams bērnu apģērbu mūsu interneta veikalā iegādāties par vēl izdevīgākām cenām. Aktuālākā informācija ir pieejama www.i-mode.lv un mūsu Facebook lapā. Kā norāda interneta veikala vadītāja, tad “Mums ir pozitīva pieredze ar savā Facebook lapā rīkotajiem konkursiem. Pats lielākais prieks, gandarījums un ieguvums ir tas, ka cilvēki pēc tam novērtē pozitīvi, balvā iegūto bērnu apģērbu kvalitāti un oriģinalitāti, un, ka atgriežas pie mums jau kā patstāvīgie pircēji.”.

 

Iepirkšanās mūsu bērnu apģērbu interneta veikalā i-mode.lv ir ērta, ātra un vienkārša

Izvēlieties nepieciešamo atbilstoša izmēra bērna apģērbu, ielieciet to pirkuma grozā, norādiet nepieciešamo informāciju par piegādi, apmaksājiet rēķinu un tuvākajā laikā jau saņemiet sevis izvēlētās preces kādā no Omniva pakomātiem vai ar kurjeru visā Latvijā. Turklāt pirkumus variet veikt sev ērtā laikā 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā, nav jāuztraucas par to, ka bērnam apniks kārtējais veikala apmeklējums vai par burzmu, sastrēgumiem, auto stāvvietu un veikala darba laiku. 

 

 

Visi interneta veikalā i-mode.lv redzamie bērnu apģērbi ir uz vietas noliktavā Rīgā, līdz ar to nav jāgaida vairākas nedēļas līdz pasūtījuma saņemšanai. Klientu ērtībām, izvēlētos bērnu apģērbus var piemērīt, apskatīt un iegādāties uz vietas i-mode.lv birojā - Kauguru iela 2A – 301. kabinets, Rīga. Jebkuru neskaidrību, jautājumu, precizējumu, ieteikumu gadījumā sazinieties ar i-mode.lv pa tālruni +371 29716151 (darba laikā no 10:00-18:00) vai pa e-pastu info@i-mode.lv (24h7d).

 

I-mode.lv – labākais apģērbs jūsu bērniem!

 

Ieskaties: www.i-mode.lv   un    https://www.facebook.com/InternetveikalsMode/