Vidzemes trīnīši piedzimuši florbolistu ģimenei – komandas spēlētājai un trenerim!

Ziņojām, ka 22. februārī Vidzemes slimnīcā pasaulē nāca trīnīši – brāļi Artūrs, Emīls un Kristaps. Nupat kļuvis zināms, ka priecīgo notikumu piedzīvojusi sportistu ģimene, florbolisti Maija Zēmele-Bauere (28) un Ēriks Bauers (25).

Trīnīšu mamma, florboliste Maija-Zēmele Bauera joko, ka savos dēlos jau šobrīd saskata florbola uzbrucēju maiņu – nekas cits neatlikšot kā vien dzīvoties pa florbola zāli! Foto: Facebook.com

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Trīnīšu mamma, florboliste Maija-Zēmele Bauera joko, ka savos dēlos jau šobrīd saskata florbola uzbrucēju maiņu – nekas cits neatlikšot kā vien dzīvoties pa florbola zāli! Foto: Facebook.com

 

Mamma: „Vesela florbola uzbrucēju maiņa dzimusi!”
Trīs brālīši pasaulē nāca pulksten 8.48 no rīta. Dzemdības notika astotajā grūtniecības mēnesī un, kā stāsta laimīgā mamma, visi mazuļi ir pilnīgi veseli un šobrīd atrodas ārstu uzraudzībā. „Pagājušajā vasarā, kad vēl nezināju, ka būs trīnīši, otrajā gaidību mēnesī ņēmu rokās florbola nūju. Tas ir brīnums, kas ir noticis – uzreiz vesela florbola uzbrucēju maiņa dzimusi! Domāju, ka dēliem nebūs izvēles – tiklīdz varēsim, visi dzīvosimies pa florbola zāli,” par savām emocijām „Latvijas Avīzei” stāstīja Maija.

 

Laulība starp treneri un komandas spēlētāju
Trīnīšu vecāki, kā noskaidrots, dzīvo Amatas novada Drabešu pagastā un ir no florbolistu aprindām – Ēriks ir florbola spēlētājs, tiesnesis un treneris Cēsu sieviešu florbola komandā „Lekrings”, savukārt Maija ir šīs komandas spēlētāja un savulaik arī strādājusi Latvijas Florbola savienībā. Ēriks un Maija salaulājušies pagājušā novembra beigās.

 

Novads sola atbalstīt kuplo saimi
Par abu laulāto sportistu ļoti rezultatīvo kopdzīves uzsākšanu padzirdējusi arī Labklājības ministrija un Amatas novads. Amatas novada dome solījusi izmaksāt vienreizēju pabalstu 3000 eiro vērtībā gadījumā, ja trīnīši tiks deklarēti Amatas novada teritorijā. Labklājības ministrija, savukārt, gatavojas ģimenei piešķirt 8538 eiro lielu pabalstu tiklīdz būs saņemta konkrēta informācija par trīnīšu piedzimšanu, atklāja ministrijas pārstāve Marika Kupča.

Reklāma
Reklāma


Pēdējos gados visvairāk trīnīšu pasaulē nācis 2011. un 2014.gadā, kad trīnīši piedzima piecās ģimenēs. Pērn Latvijā trīnīši piedzima trīs ģimenēs.

 

Avots: www.kasjauns.lv