Ābolu strūdele - recepte

Ikkatram savai mājas našķu ēdienkartei jāpievieno šī viegli izcepamā ābolu strūdele. Kas var būt labāks par šo?

Jau laicīgi paziņo draugiem, lai šo pēcpusdien atstāj kādu brīvu vietu vēderā! :)

FOTO: Shutterstock.com

Jau laicīgi paziņo draugiem, lai šo pēcpusdien atstāj kādu brīvu vietu vēderā! :)

Sastāvdaļas:

  • 2 plāksnes kārtainās rauga mīklas
  • 4 āboli
  • 100g sviesta
  • cukurs
  • kanēlis
  • 1 ola
  • pūdercukurs

Gatavošana:

  1. Izveltnē mīklu.
  2. Pārsmērē ar izkausētu sviestu.
  3. Mīklu pārkaisa ar cukuru.
  4. Uz sakņu rīves sarīvē nomizotus ābolus.
  5. Tos pārkaisa ar kanēli.
  6. Mīklu satin ''desiņās'', tās pārsmērē ar olu un cep sakarsētā cepeškrāsnī gatavas.
  7. Atdzisušas pārkaisa ar pūdercukuru.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

IZLASI ARĪ: Kārtainā rauga mīkla