Skumbrijas salāti

Ticējums vēsta, ka Vecgada vakarā jāed kāds zivju ēdiens, lai Jaunajā gadā maciņā turētos nauda.. nepalaid garām izdevību..labi paēst!

Ja salāti tiek kārtoti stikla glāzē, tad jāpiedomā ir arī pie to izkārtošanas, jo visu redzam cauri!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja salāti tiek kārtoti stikla glāzē, tad jāpiedomā ir arī pie to izkārtošanas, jo visu redzam cauri!

Sastāvdaļas:

  • 3 vārīti kartupeļi
  • 1 sīpols
  • neliels, svaigs gurķis
  • auksti kūpināta skumbrija
  • 2 olas
  • mazā bundžiņa zaļo zirnīšu
  • majonēze
  • sāls, pipari
  • lociņi

Gatavošana:

  • Kartupeļus nomizo un sagriež salmiņos.
  • Sīpolu nomizo un smalki sasmalcina.
  • Svaigo gurķi nomizo un sagriež salmiņos.
  • Olas nomizo un arī sagriež salmiņos.
  • Kārto salātus: glāzes dibenā spiež majonēzi, liek kārtu kartupeļu, pa virsu sasmalcinātus sīpolus.
  • Tad atkal uzspiež nedaudz majonēzi un nākamo kārto nelielos gabaliņos sagrieztu skumbriju.
  • Nākošajā kārtā liek sagrieztos gurķu gabaliņus, zaļos zirnīšus - pārlej ar majonēzi.
  • Salātus pārkaisa ar sasmalcinātu olu un lociņiem.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas