Biezpiena torte - recepte bez cepšanas. Kūka jāliek saldētavā!

Šāda torte var iztikt arī bez papildus dekorācijām!

FOTO: Shutterstock.com

Šāda torte var iztikt arī bez papildus dekorācijām!

Sastāvdaļas:

  • 500g biezpiena
  • 3 olu dzeltenumu
  • 1/2 glāze pūdercukura
  • 100 ml saldā krējuma
  • 1/2 citrona sulas
  • 50g atlaidināta sviesta
  • 200g cepumu pēc izvēles (piemēram - biskvīta, selgas utml)
     

Gatavošana:

  • Caur sietu izberž biezpienu, lai tas kļūst gaisīgāks, vai sakuļ to ar blenderi.
  • Kopā ar pūdercukuru saputo olu dzeltenumus.
  • Sakultos olu dzeltenumus un citrona sulu pievieno biezpiena masai.
  • Siltumā atlaidināto sviestu samaisa ar sasmalcinātiem cepumiem.
  • Ar sviestu ieziestā veidnē liek sviesta un cepumu masu, bet tai virsū - biezpiena masu.
  • Torti ievieto saldētavā uz 3 stundām.
  • Var rotāt ar putukrējumu, ogām vai jebkā citādi pēc savas izvēles.
Reklāma
Reklāma