Jaunā Dove Nutritive Solutions matu kopšanas līdzekļu sērija

Ziemas periodam tuvojoties, matu kopšanai nepieciešams pievērst īpašu uzmanību, jo aukstums ir viens no galvenajiem faktoriem, kas negatīvi ietekmē matu veselību. Sausu un bojātu matu atjaunošanai Dove Nutritive Solutions piedāvā matu kopšanas sēriju, kas dziļi mitrina matus, stiprinot un piešķirot tiem veselīgu izskatu. 

Atbilstoši matu kopšanas līdzekļi liks taviem matiem izskatīties lieliski! Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Atbilstoši matu kopšanas līdzekļi liks taviem matiem izskatīties lieliski! Publicitātes foto.

 

Nutritive Solutions produktu sērija ir piemērota ikdienas lietošanai un ir īpaši izstrādāta populārāko matu problēmu novēršanai. Dove matu kopšanas produktu kategorijas vadītāja Baltijas valstīs Marita Soha skaidro, ka sausi mati un to šķelšanās sagādā sievietēm daudz raižu, bet bieži vien šo problēmu cēlonis ir nepareizu matu kopšanas paradumu sekas. 

 

“Ikdienā apstrādājot matus, piemēram, taisnojot, lokojot vai žāvējot ar fēnu, samazinās to dabiskais mitruma līmenis, tādēļ vairāk uzmanības ir jāpievērš matu veselībai un stāvoklim aukstajā laikā, nodrošinot tiem atbilstošu kopšanu. Iesākumā ir jāpārskata savi matu kopšanas paradumi, pārliecinoties, ka tie tiek pienācīgi mitrināti un baroti, kas palīdzēs tiem saglabāt dzīvīgumu,” iesaka Marita.

 

Jaunā Nutritive Solutions sērija ar elegantu dizainu piedāvā šampūnu, kondicionieri un tūlītējas iedarbības masku-kondicionieri, kā arī masku, kas mitrina matus un stiprina to struktūru. Sērijā ir piecas produktu līnijas: Intensive Repair – bojātiem matiem, Daily Moisture – īpašam matu zīdainumam, Nourishing Oil – bojātiem, nedzīviem matiem, Colour Care – krāsotiem matiem un Hair Fall – pret matu izkrišanu. 

 

Ieteicamās mazumtirdzniecības cenas: 
Nutritive Solutions šampūns – 3,49 eiro


 

Nutritive Solutions kondicionieris – 3,49 eiro

Reklāma
Reklāma

 

Nutritive Solutions tūlītējas iedarbības maska-kondicionieris – 4,99 eiro

 

 


Nutritive Solutions maska – 5,79 eiro

 

Par Dove:
Dove ir viens no atpazīstamākajiem ādas un matu kopšanas zīmoliem pasaulē. Dove ķermeņa mazgāšanas līdzekļus, antiperspirantus, ķermeņa losjonus, matu un sejas kopšanas līdzekļus ikdienā izvēlas sievietes un vīrieši vairāk nekā 80 pasaules valstīs. Dove pasaulē pazīstams kā patiesa skaistuma vēstnesis, kas iedvesmo ikvienu sievieti noticēt savam patiesajam skaistumam un justies pārliecinātai par sevi. Dove vīzija ir palīdzēt veidot pasauli, kurā skaistums ir pašpārliecinātības avots, nevis raižu cēlonis. Dove produktus ražo kompānija Unilever.