No plks.12.00 skaties tiešraidi - bērnu tikšanos ar “Grega dienasgrāmata” autoru Džefu Kinniju

Skaties tiešraidē Mammāmuntētiem.lv un mobilajā televīzijā LMT Straume tikšanos ar slavenās grāmatu sērijas “Grega dienasgrāmata” autoru Džefu Kinniju. Grāmata ASV iznākusi desmitos miljonu eksemplāru, tulkota 30 valodās, kā arī pēc tās motīviem tapušas filmas.
 
Vai tavi bērni jau ir lasījuši slavenās Grega dienasgrāmatas, kas ilustrētas ar jautrām karikatūrām? Skaties tiešraidi ar grāmatas autoru Džefu Kinniju no plkst. 12.00-14.30!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vai tavi bērni jau ir lasījuši slavenās "Grega dienasgrāmatas", kas ilustrētas ar jautrām karikatūrām? Skaties tiešraidi ar grāmatas autoru Džefu Kinniju no plkst. 12.00-14.30!


TIEŠRAIDES PROGRAMMĀ:

12.00 diskusija – Džefa Kinnija un "Grega dienasgrāmatas" panākumu atslēga, piedalās Latvijas Nacionālās bibliotēkas Bērnu literatūras centra vadītāja Silvija Tretjakova, tulkotāja Daina Ozoliņa un skolēni

13.00 Džefa Kinnija uzstāšanās LNB "Grega dienasgrāmatas" pasaules tūres ietvaros

14.00 "Grega dienasgrāmatas" fanu jautājumi Džefam Kinnijam.

 

2015. gada 3. novembrī Džefs Kinnijs ir izdevis pēdējo “Grega dienasgrāmatu” ar nosaukumu “Vecā skola”. Ar šo grāmatu autors noslēdz desmit grāmatu sēriju par Grega piedzīvojumiem un tās pasaules tūres ietvaros apmeklē 15 pilsētas piecos kontinentos, tostarp arī Rīgu.

Reklāma
Reklāma

 

Džefs Kinnijs ir interneta spēļu veidotājs un karikatūrists, bet viņa grāmatu sērija “Grega dienasgrāmata” (Diary of Wimpy Kid) kopš pirmās grāmatas iznākšanas 2007. gadā kļuvusi par New York Times bestselleru. Kinnija “Grega dienasgrāmata” šobrīd pasaulē izdota vairāk nekā 164 miljonos eksemplāru un tulkota vairāk nekā 60 valodās, padarot viņu par pasaulē slavenāko mūsdienu bērnu rakstnieku.

 

https://youtu.be/8p34R5SwZMQ