Joki par tostiem, vārdiem un ziedošanu

Iesūtījis Roberts.

Ilustrators: Jānis Beķeris

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrators: Jānis Beķeris

Pāris mana krustdēla Ričarda joki dažādos vecumos.
Kad bija nesen uzsācis bērnudārza gaitas, (apmēram 2,8 gadu vecumā) pārnāk no bērnudārza mājās un stāsta: "Iedomājies, šodien Francis bija palaidnis un neklausīja dīvānu!" (bērnudārza audzinātāju sauca Diāna).

 

Mani ilgu laiku sauca par Onku, jo manu vārdu grūti bija izrunāt, jo neizrunāja burtu "R".
Ričards: "Onka, davai!?" Es: "Kā pareizi jāsaka?" Ričards: "come on!" Es: "Kur tādu izteicienu dzirdēji?" Ričards: "Tu nezini!? No tevis!"

 

Sēžot pie svētku galda kopā ar pieaugušajiem, kad tiek teikts tosts un saskandinātas glāzes.
Ričards, paņemot savu sulas glāzi, sauc: "Pagaidiet mani ar, es arī gribu dauzīties!"

 

Sēžam virtuvē pie galda un ēdam pusdienas. Galds pie loga un aiz loga ziema un lidinās zīlītes un meklē barotavā ēdamo. Ričards skatās, bet neēd. Sakām, lai paēd, tad iedosim arī zīlītēm paēst. Ričards: "Es noziedošu putniem savu zupu un pankūkas, lai ēd!"


Piedalies NOVEMBRA joku konkursā! 

Reklāma
Reklāma

Gatavojoties Ziemassvētkiem, 6 konkursa uzvarētāji saņems Adventes kalendārus no LEGO®. 


Katru gadu Ziemassvētkos LEGO Group radošie komplekti nes prieku miljoniem bērnu visā pasaulē, protams, arī šogad LEGO rotaļlietas ir vairumam bērnu Ziemassvētku vēlmju saraksta augšgalā. Gadu gaitā ir izveidojusies tradīcija, sastādīt Ziemassvētku dāvanu sarakstu ar iecienītākajām LEGO rotaļlietām, sākot ar tām, kas piemērotas pašiem mazākajiem līdz pat jau pieaugušiem LEGO faniem. Šis nav viegls uzdevums, bet beidzot 2015. gada Ziemassvētku dāvanu saraksts ir gatavs!

 

Lai redzētu pilnu piedāvājumu, lūdzu, apmeklējiet www.LEGO.com