Gada pēdējā mēneša astroloģiskā prognoze visām horoskopa zīmēm

Uzzini, kas tevi sagaida gada pēdējā mēnesī. 

FOTO: Shutterstock.com

Auns
Arī paši aktīvākie un dullākie reiz piesēžas un ļauj, lai viņus pamīļo un papaijā.  Auniem tāda iespēja pavērsies labi, ja decembra pašā noslēgumā, kad sirdī un  papīros brīvajiem būs lieliska iespēja satikt iedvesmojošu pretēja dzimuma partneri.  Tieši tādā komplektācijā, ļoti iespējams, ka Auns ļausies mazai harmonijas devai.  Visu pārējo laiku skries un cīnīsies kā jau tas no dabas dots. Ļoti dinamisks mēneša sākums, īpaši profesionālajā jomā. Jauni pavērsieni un izaicinājumi. Būs jāpieņem drosmīgi lēmumi, kas ietekmēs rītdienu un visu nākamo gadu kopumā. Maza rīvēšanās ar sadarbības partneriem, kolēģiem, darba devējiem. Auniem savu pozīciju izdosies  nosargāt tad, ja netiks pielietoti agresīvi paņēmieni. Ja ar kādu darbojies kopā, neaizskrien pa priekšu, ieklausies un aprunājies. Mīlas lietās mēneša sākumā ka uz adatām. Auns būs tramīgs un šerps, kad ietekmēs arī komunikāciju mīlas ielejā. Ja attiecībās ir zemūdens akmeņi, tad decembrī tie iznāks dienas gaismā.

 

Vērsis
Ja līdz šim Vērsis stūmās tuvāk kalna virsotnei, iekaroja jaunas teritorijas un izvirzīja sevi jauniem izaicinājumiem, tad decembrī tiek piedāvāta iespēja atvilkt elpu un pavērot kā tas viss īstenojas dzīvē. Pirmkārt jāatpūšas fiziski un emocionāli. Tie, kas to pieņems par svarīgu esam jau ar pirmajām mēneša dienām, tiem izdosies baudīt ne tikai savu mieru, bet arī apkārtējo un mīļo cilvēku rūpes un uzmanību. Jo atvērtāki un rāmāki Vērši, jo apjomīgāki uzmanības apliecinājumi jūsu virzienā. Uzrunāti un skaistiem vārdiem aplaimoti tiks arī aizņemtie un jau saistītie. šo notikumu attīstība gan jūsu pašu ziņā. Profesionālajā jomā mazliet jāpiestāj un jāiestrādā pie iesāktajiem virzieniem. Izdosies labi pastrādāt pie finanšu piesaistes vai nostiprināšanas jautājuma. Par labu gan pašsajūtai, gan profesionālai virzībai nāks izbraukumi ārpus ierastās vides. Atrodi iemeslu aizbraukt, ieelpot citu gaisu, domu un kultūru.

 

Dvīņi
Piedzīvojumus mīlošiem dvīņiem, piedzīvojumiem bagāts mēnesis. Aktīva ņemšanās sabiedrībā, draugu un sabiedroto lokā. Profesionālā joma ļoti aktīva un panākumu pilna, īpaši ja darbojies tiešā kontaktā ar cilvēkiem. Marss aktivizēs Dvīņu fizisko un intelektuālo enerģiju, kas nozīmē - daudz kustības, daudz vārdu un ikdienas virpulis uzņems arvien plašākus apgriezienus. Ja kaut ko plāno, uz kaut ko tiecies, šis ir īstais laiks ķerties klāt un par to runāt daudz un visiem. izdosies piesaistīt dzirdīgas ausis un iekustināt vairākus procesus vienlaicīgi. Domās un darbos Dvīņi lidos tik ilgi, kamēr debesu bargais uzraugs Saturns pajautās - Un kāda tam visam pievienotā vērtība? Kam tieši no tā visa Tu plāno pievērsties nopietni un atbildīgi? Ko Tu esi pieņēmis kā savu īsto un vienīgo? un tad mazliet notrīsēs Dvīņu spalva. Šie jautājumi šobrīd veido ilgtermiņa fonu Tavā dzīvē. Viegla pieeja ļoti nopietniem jautājumiem.

 

Vēzis
Vairums situāciju Vēzis mīl būt savā siltumiņā un neviena netraucēti baudīt kamīna gaismu sniegto siltumu. Decembrī tā vajadzētu, tomēr ar izdošanos būs grūtāk. Vēzis būs neredzēti aktīvs, iekšējā enerģija virzīs Tevi rīkoties aktīvi un nereti arī nepārdomāti. Ar lielo enerģijas strāvojumu lūkosi ietekmēt notikumus profesionālajā jomā, kas pilnīgi iespējams ari izdosies, ja vien savai aktivitātei neļausi pāraugt agresijā un konfliktos. Līdzcilvēki to sajutīs ļoti ātri, un diezgan spēcīgi arī atreaģēs, tādējādi palielinot iespēju sastrīdēties. Vairums būs tādas situācijas, kurās vispirms rīkosieties un tikai pēc tam domāsiet. Zināmai emociju devai ir jāļaujas, Tev jau tas dabīgi, tomēr raugi, lai pieņemtie lēmumi neatstāj būtiskas sekas uz priekšdienām. Mīlas lietās Vēzis arī būs nemierā - gribēs vienu, pieprasīs trešo, saņems piecpadsmito. Šo jomu pilnīgi noteikti ietekmēs Tavs iekšējais stāvoklis. Mēneša otrajā pusē būs vieglāk sevī ielaist mieru un svētku skanīgumu. Nerunā pretim, nemeties acīs, atver rokas un pieņem.

 

Lauva
Lauva būs aktīvs un šiverīgs. Liekot lielā savu radošo izdomu, izdosies pieņemt patiešām aizraujošus un drosmīgus lēmumus. Iespējams, ka kādam tādam briedi labu laiku, te nu tā iespēja ir klāt. neturi sveci zem pūra. Tavām idejām jāierauga plašā pasaule un, Lauva to sajutis, var ļauties avantūristiskiem braucieniem tālu pāri robežām. Jāsaka, ka tas pilnīgi noteikti ienesīs jaunas spriganas vēsmas tavā dzīvē, atsevišķiem drosminiekiem var izdoties dzīvi izmainīt par 360 grādiem. Tiem, kas jau ir biznesa haizivju okeānā, gan tiem, kas vēl tikai pārauj apavus, lai tajā mestos iekšā - ļoti labs laiks! Izteiksmīgs sākums ar drošiem ilgtermiņa pamatiem. Lieki piezīmēt, ka tiem, kas būs rūpīgi strādājuši pie stratēģiskās plānošanas. Kūsājošā enerģija Lauvas svaidīs pa dažādām gultas veļām. Laulātajiem un aizņemtajiem Lauvām jāsaņem sevi rokās, lai vieglprātīgi gājieni nesabojā jau esošo miera un labsajūtas ostu.

 

Jaunava
Turpinās auglīgais un piepildītais laiks. Smelsies panākumus profesionālajā jomā, iespējams būs sagaidīta zvaigžņu stunda, kas neļaus no darba izpildes atraut ne acis, ne rokas. Viss, uz ko tik ilgi tiecies, tagad kā noklājies Tavu kāju priekšā. Viens no lielākajiem izaicinājumiem ir deleģēt un cienīt. Deleģēt darbus saviem kolēģiem, partneriem un padotajiem, turklāt izdarīt to diplomātiski, nesabojājot attiecības. Tev šomēnes daudz enerģijas un lielas teikšanas teju vai visās dzīves sfērās, tādēļ raugi, ka nepāršauj pār strīpu ar intonāciju. privātajā dzīvē šomēnes valdīs harmonija un vieglas romantikas notis, ja vien Tavs burbuļojošais pavēlnieciskais tonis un piekasīšanās sīkumiem, to neiekrāsos tumšāku. Laiks, kurš piedāvās situācijas, kurās tev jāspēj cienīt savu mīļoto cilvēku izvēles, jātiecas veidot siltas un tuvas attiecības. Jāatver sirsniņa un jābūt patiesiem un atklātiem vienam pret otru.

Reklāma
Reklāma

 

Svari
Šajā mēnesī Svaru dzīvē atgriezīsies situācijas un cilvēki, ar kuriem attiecības nav līdz galam sakārtotas. Kāds, iespējams, aizgājis paņemot līdzi kaut ko Tavu ar kādu, nav pabeigti tieslietu jautājumi, kāda mutiska noruna pārvērtusies nepatīkamās domstarpībās. Diplomātiskie, mieru un sadraudzību mīloši Svari - Tev kosmoss dod daudz enerģiju, lai stātos ar šiem cilvēkiem aci pret aci. Tev dod arī pārliecību un iekšēju mieru, lai Tu spētu šīs situācijas novest līdz abpusēji patīkamam rezultātam. Tā teikt - vienreiz un par visām reizēm. Dāvināšanas prieku var nedaudz aizēnot ģimenes finanšu tēma. Aktīvi jāstrādā pie papildus ienākumu gūšanas. Profesionālajā jomā būs izaicinājumi, taču Svaru spēkiem tie var izrādīties arī par lielu. Rūpīgi jāizvērtē, kas ir Tavos spēkos un jānododas tam, ieguldot visas savas zināšanas un pieredzi. iespējas ir, tikai ar palielinātu riska piedevu. Tiem Svariem, kuriem pietiks laiks privātajai dzīvei - tajā valdīs prieks un savstarpēja sapratne. Visam savs laiks un vieta.

 

Skorpions
Jupiters parūpēsies par to, lai Skorpioniem šomēnes optimisms lītu ārā pa kabatām. Ļoti piepildīti, pozitīvi un atvērti, darbosies sev tuvajās un jau iemīļotajās dzīves jomās. Vairāk akcentēsi uzmanību uz to, kas jau ir iesākts, kas svarīgs Tavā dzīvē jau krietnu laika sprīdi. Iespējams jūtams kāpiens pa karjeras kāpnēm, saņemsi atzinīgus vārdus un novērtējumu no augstāk stāvošajiem. Personīgā biznesa veicējiem pavērsies labas perspektīvas, izdosies pietuvoties savam sapnim. Panākumi Skorpiona patmīlu baros lielām karotēm, un te pastāv paliels risks pret citiem (kuriem ar panākumiem veicas pavisam savādāk) kļūt vēsam un nekaunīgam. Tuvas attiecības Tev šomēnes grūtāks darbiņš. Tajās uz āru nāks attiecību jautājumi, kuri patiešām prasīs nopietnu attieksmi un risinājumus. Decembra pirmajā pusē var būt būtiski pavērsieni tieši šajā jomā.

 

Strēlnieks
Turpinās klausīt skolotāja Saturna mācībām un arī decembri vadīs teju kā uz ceļgaliem nospiests. Daudz laimes dzimšanas dienā, taču priekiem laiks jāatvēl kau vai ar varu. Jāsaka gan, ka tas būs tā vērts kaut vai tādēļ, lai atpūtinātu smadzenes un pēc svētkiem tām atkal ļautu darboties uz pilnu slodzi. Jo vairāk pievērsīsies maziem darbiņiem, jo vairāk atņem sev laiku lielajiem un nozīmīgajiem plāniem. To Saturns no Tevis turpina pieprasīt un no tā nekur nespruksi. Decembra laikā būtu jātiek līdz kopsaucējam savos lielajos dzīves plānos. Tev jāzina, kurā virzienā turpināsi darboties, ko liksi par savas dzīves prioritāti turpmākajiem (vismaz) 7 gadiem. Var izveidoties veiksmīga sadarbība ar kādu tuvu cilvēku. līdz dienesta romānam viens solis. Ja pratīsi savas izvēles izdarīt gudri, tad tas var būt sākums emocionāli piepildītām attiecībām.

 

Mežāzis
Situācija Tavā pasaulē būs mazliet nospriegota kā uzvilkta stīga. Tevi provocēs, kaitinās un izaicinās. Situācijas gan darbā, gan mājās purinās nervu sistēmu. Labākais, ko Tu ar to visu vari darīt - ieiet savā iedzimtajā mierā un noraudzītos uz trauksmaino ārpasauli no drošām pozīcijām. itin visās jomās, kurās par savu pozīciju esi drošs, neļaujies provokācijām un neiesaisties. Tavā ierastajā un jau sen  noslīpētajā ceļā stāsies grūtības. Tie būs tie soļi, kas nepieciešami, lai pietuvotos savai pašrealizācijas pilnībai, lai tiktu vēl stāvu augstāk. Turpini iesākto ceļu, it kā pats būtu ietērpies skaņas un ložu necaurlaidīgā skafandrā. Personīgā dzīve piedāvās romantisku flirtu, spēcīgāku asinsriti un līksmus sejas vaibstus. Vairāk laiks jāpavada rūpēs par savu emocionālo stāvokli, jāļauj sev vairāk fiziska prieka. Svētkos visvairāk dāvā sev, savai iekšējai pasaulei.

 

Ūdensvīrs
Lieli un skaļi notikumi Ūdensvīru dzīvēs, Izkustēsies sen loloti un gaidīti jautājumi, kas būtiski straujāk iegriezīs dzīves ratu. privātajās attiecībās Ūdensvīrs šomēnes teju kā laimes luteklis. Tās nokārtosies tā it kā uz burvju nūjiņas mājiena, kas nācis no plašās visuma telpas. Esošās attiecības iegriezīsies jaunā līmenī, satiksies acu skatieni ar kādu, uz ko lūko jau no 9. klases un tādā garā. Tie, kuri vel nav nolūkojuši kādu konkrētu, šomēnes visticamāk to satiks. Ļaujies brīnumam, neuztver to tik pašsaprotami. Pieej attiecību jautājumam krāšņi un ekstravaganti. tad tas pulsēs. Profesionālajā jomā labi pavērsieni, šķiet, ka tiešām visi ir sadevušies rokās, lai tas par ko kriti un cēlies, tagad iemirdzētos ar jaunu perspektīvu. ķeries klāt lielajiem jautājumiem.

 

Zivis
Ļoti priecīgas, mazliet vieglprātīgas, kā no laimes noreibušas Zivtiņas piepildīs telpu ar savu liego šarmu. Viegli padosies veidot jaunus kontaktus, labprāt iepazīsies ar jauniem cilvēkiem, ies ārā no mājām, flirtēs un būs gatavas dzīves priekiem. Tikai uzmanīgi tās zivtiņas, kuras savu roku un sirdi jau kādam solījušas. Jau esošās partnerattiecībās valdīs harmonija, līdz kādam neienāks prātā uzsist pa katla apakšu. jārunā, jāatklāj savi nodomi un pārdomas. Daudz enerģijas būs visā jaunajā - gan profesionālajā jomā, gan privātajā dzīvē. Atklātiem vārdiem jāvēršas pie darba devējiem, kolēģiem un sadarbības partneriem un jāizsaka savi ieteikumi un ierosinājumi. Rīkojies drosmīgi un neatlaidīgi. Tā būs Tava panākumu atslēga.

 

Sagatavoja Astroloģe Rita Riekstiņa
www.ritariekstina.lv
rita.riekstina@gmail.com
29126284