Stradiņa slimnīca līdz 10. decembrim aicina piedalīties akcijā „Meklējam sirdsmāsiņu”

Vēl līdz 10. decembrim norit akcija „Meklējam sirdsmāsiņu”, kuras laikā ar Rietumu Bankas labdarības fonda un laikraksta Diena informatīvo atbalstu, vairāku mēnešu garumā tiek meklētas Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas sirsnīgākās un atsaucīgākās māsas. Akcijas noslēgumā 25 māsas tiks apbalvotas ar naudas prēmijām.

FOTO: Shutterstock.com

Akcija šogad norisinās no 10. septembra līdz 10. decembrim, un šajā laika posmā ikviens aicināts nobalsot par savu sirdsmāsiņu, aizpildot anketu portālā www.diena.lv/sirdsmasina vai visās Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas nodaļās, kur izvietoti informatīvie plakāti, pieteikuma anketas un balsošanas kastītes. Šobrīd akcijas ietvaros saņemtas jau vairāk nekā 2000 pacientu un tuvinieku balsis.
 

Slimnīcas pacientu un viņu tuvinieku balsojumā tiks noskaidrotas 25 sirdsmāsiņas – 21 māsa no dažādām slimnīcas nodaļām, savukārt četras „Sirdsmāsiņas” apbalvošanai izvēlēsies Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Aprūpes daļa sadarbībā ar attiecīgo struktūrvienību virsmāsām.  Šīs laureātes tiek izvēlētas no tām māsām, kuras darba specifikas dēļ nenonāk tiešā saskarsmē ar pacientiem, piemēram, operāciju un anestezioloģijas māsas, tomēr savu darbu veic ar sirsnību, gādību un atbildību, lai ikkatrs saņemtu labu aprūpi un veiksmīgi izveseļotos. 
 

Janvārī svinīgā pieņemšanā pie Valsts prezidenta katra „Sirdsmāsiņa” tiks apbalvota ar naudas prēmiju 700 EUR apmērā pēc nodokļu nomaksas un saņems atzinības rakstu no akcijas „Meklējam sirdsmāsiņu” patroneses – Latvijas Valsts prezidenta kundzes Ivetas Vējones.Akcijas „Meklējam sirdsmāsiņu” iniciators un atbalstītājs ir Rietumu Bankas labdarības fonds.  

Reklāma
Reklāma