Trīs horoskopa zīmes, kurām 2016.gadā īpaši veiksies

Pavisam drīz jau jaunais 2016. - Ugunīgā Mērkaķa gads. Interesanti, kurām horoskopu zīmēm tas solās būt īpaši veiksmīgs? Izradās, ka 2016. gada mīlulīši būs Auni, Zivis un Ūdensvīri. 

FOTO: Shutterstock.com


Auns turpinās veiksmes gājienu, ko viņš aizsācis jau šogad. Viņš būs neatlaidīgs, brīžiem pat ietiepīgs līdz absurdam, toties rezultāts būs  - Auns sasniegs to, ko ir iecerējis. Nākamgad Auni izcelsies arī ar īpasi asu un skaidru prātu, tālredzīgu domāšanu un atjautīgiem risinājumiem. Tas šīs zīmes pārstāvjiem ļaus nonākt varas virsotnē, piemēram, kļūt par lielu uzņēmumu vadītājiem vai realizēt savas ambīcijas biznesā. Aunu trumpis ir prasme vadīt masas un iedvesmot cilvēkus, tāpēc nākamgad veiksmes atslēga ir produktīva sadarbība ar kolēģiem un sadarbības partneriem. To pat varēs saukt par prasmīgu manipulēšanu ar citiem savu mērķu sasniegšanai. Nākamgad sasniegsiet jaunu atskaites punktu savā dzīvē, kas kļūs par jaunu vītni attīstības spirālē.  Īpaši tas attiecas uz profesionālo izaugsmi.


Zivis nākamgad sasniegs daudz privātās izaugsmes jomā. Iepriekšējā gadā, iespējams, jutāties neapmierināts ar esošo un iekšējā degsme nu ir novedusi pie reāla rezultātā. Zivis gan nebūs tās, kas ietekmēs citu cilvēku dzīves un likteņus, bet toties pašu iekšējais darbs dos saldus augļus. Jau pašā Mērkaķa gada sākumā Zivis jutīs enerģijas pieplūdumu, kas ļaus pilnveidoties gan emocionāli, gan garīgi, gan intelektuāli, bet ilgākā laika posma arī profesionāli. 
Darbā Zivis sagaida aktīvas pārmaiņas no amata uz amatu, no vienas pozīcijas un citu. Tās būs pozitīvas pārmaiņas, kas vedīs pie jauna darba vai interesanta izaicinājuma. Laiks pašrealizācijai! Īpaši, ja Zivs strādā radošā nozarē vai saistībā ar augstajām tehnoloģijām. 


Ūdensvīrs nākamgad var pilnībā pievērsties karjeras izveidei. Tieši šīs zīmes pārstāvjiem Mērkaķa gads ir vislabvēlīgākais profesionālajai izaugsmei. Būs sajuta, ka viss iet no rokas, viss iznāk viegli un uzreiz. Būs īpaša intuīcija, kas čukstēs priekšā pareizās atbildes un risinājumus, būsiet gatavi revolucionāriem izrāvieniem. Spēsiet pamatot savus lēmumus un idejas.  Ūdensvīri burtiski pievilkt naudu un veiksmi, oriģinālas idejas un labus risinājumus. Iespējams, ka tieši nākamais gads ir vispiemērotākais sava biznesa uzsākšanai. Īpaši veiksies jomās, kas prasa precizitāti. 

Reklāma
Reklāma