Mazās dāmas un kungi uz balli! Grezni, kvalitatīvi un īpaši tērpi bērniem FOTO

Emocijas, krāsas, kvalitāte – šie ir atslēgas vārdi uz Latvijā radītā zīmola Lazy Francis meiteņu un zēnu apģērbu un aksesuāru pasauli. Jau no zīmola radīšanas pirmsākumiem šie vārdi caurstrāvo ikvienu Lazy Francis tērpu, padarot tā valkātāju pamanāmu pat vislielākajā pūlī.

Ar Lazy Francis tērpu Tavs bērns izcelsies pat vislielākajā pūlī. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ar Lazy Francis tērpu Tavs bērns izcelsies pat vislielākajā pūlī. Publicitātes foto.

 

Lazy Francis galvenie varoņi ir mazie modnieki, kuru kustīgums, raksturi, emocijas un piedzīvojumi ir kā koša iedvesmas pasaule, no kuras laiku pa laikam Lazy Francis pasmeļ ar ideju spainīti un uzbur ko līdz šim neredzētu. Ikviens audums un tā raksts tiek rūpīgi izmeklēts, dizains pārdomāts, lai mazajām dāmām un kungiem sniegtu visskaistāko un ekskluzīvāko. Neatņemams Lazy Francis princips – viss ir 100% ražots Eiropā. Apģērbi bērniem vecumā no gada līdz pusaudžu vecumam (izmēri no 92-164).

Lazy Francis svētku tērpi bērniem

 

Tērpus iespējams pasūtīt

Lazy Francis, rūpēs par savu klientu vēlmēm un vajadzībām, nodrošina iespēju radīt savu unikālo sapņu tērpu un pieskaņotu matu aksesuāru. Vēl viena iespēja - iesaiņot izvēlēto tērpu, pievienot apsveikumu un nosūtīt uz jebkuru vietu Latvijā, saņēmējam sagādājot greznu pārsteigumu. 

Svētku kleitas bērniem Lazy Francis

 

Pieskaņotu apavu un aksesuāru izvēle

Lazy Francis jaunais veikals atrodas Rīgā, Kr. Valdemāra ielā 14, kur cienāšana ar konfektēm un tēju ir kļuvusi par neatņemamu klientu sagaidīšanas un apkalpošanas sastāvdaļu. Veikala piedāvājums ik nedēļu tiek papildināts ar jauniem un neredzētiem tērpiem, tādēļ ir vērts iegriezties biežāk! Katram tērpam iespējams pieskaņot arī kvalitatīvas kurpes. Tāpat veikalā ir iespējams iegādāties Latvijas mākslinieku darinātus aksesuārus, ar ko papildinātu savu tērpu. 

Reklāma
Reklāma

Lazy francis apģērbi bērniem

 

Pārsteidz ar dāvanu karti!

Veikalā ir iespējams iegādāties arī Lazy Francis dāvanu karti. Bet mazā modnieka dzimšanas dienā dāvajam 20% atlaidi pirkumam veikalā (Atlaides nesummējas)!

Dāvanu karte bērnu apģērbu veikalā Lazy Francis

 

Saņem jaunumus no Lazy Francis

Aktualitātes var uzzināt Lazy Francis mājaslapā www.lazyfrancis.lv. Pierakstoties Lazy Francis jaunumiem, saņemsit informāciju par jaunākajām kolekcijām, akcijām un atlaidēm, kā arī iegūsiet 10% atlaidi pirmajam pirkumam interneta veikalā.

Zīmols Lazy francis

 

www.lazyfrancis.lv