Uzbūvē vigvamu bērna istabā

Vigvams ir sena indiāņu mājvieta, kas pielīdzināma konusveida teltij. Kopā ar bērnu rotaļu istabā uzbūve vigvamu arī tu. Tas ir aizraujošs process un bērnam tā būs lieliska vieta, kur attīstīt savu fantāziju un rast savu privāto telpu.

Lai izveidotu vigvamu, tev būs nepieciešami trīs vai četri vienāda garuma koka kāti.

FOTO: Shutterstock.com

Lai izveidotu vigvamu, tev būs nepieciešami trīs vai četri vienāda garuma koka kāti.

Vigvams ir sena indiāņu mājvieta, kas pielīdzināma konusveida teltij. Vasara jau pagājusi un klāt ir gada tumšais laiks, kāpēc, lai tu kopā ar bērnu rotaļu istabā neuzbūvētu telti. Tas ir aizraujošs process un bērnam tā būs lieliska vieta, kur attīstīt savu fantāziju un rast savu privāto telpu.

Lai izveidotu vigvamu, tev būs nepieciešami trīs vai četri vienāda garuma koka kāti. Augšējā daļā, tos ar auklu stingri jāsasien, vislabāk auklu tīt dažādos virzienos - gan no apakšas uz augšu, gan no viena sāna uz otru. Tas ir svarīgi, lai koka kāti turētos kopā, kā arī, lai, pēc sasiešanas, brīvos koka galus varētu novietot uz grīdas diezgan lielā attālumā citu no cita. Kad vigvama karkass izveidots, zem tā novieto paklāju vai mīkstu segu un virsū koka kātiem pārklāj audumu. Tad kopā ar bērnu varat izdaiļot jaunizveidoto bērna rotaļu stūrīti. Izmantojiet krāsainas lentītes, dabas materiālus, no papīra izgrieztas formas un daudz ko citu, lai padarītu to īpašu un atbilstošu tieši tavam bērnam. 

Reklāma
Reklāma