Personalizēts uztura DNS tests

Kurš gan negrib būt veselīgs, slaids, pievilcīgs? Ļoti daudzi. Un, ja ir pieprasījums – ir arī piedāvājums. Tiek piedāvātas visdažādākās iespējas: visu veidu diētas, ēšana atbilstoši mēness fāzēm, medikamenti, uztura bagātinātāji, dažādas sporta nodarbības u.t.t.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lielākoties cilvēki uzsāk kādu no iepriekš minētajiem pasākumiem ar lielām cerībām, centību, entuziasmu, apņēmību, taču laikam ritot, cerētos rezultātus sasniedz labi ja 1/3. Tie, kam veiksme gājusi secen, savukārt, cenšas saprast iemeslus, kāpēc tā. Daži atzīst, ka ir slinkojuši – tomēr, ko darīt, ja tiek, piemēram, regulāri vingrots, ievērots atbilstošs uzturs, bet svars spītīgi nekrītas? Un, ja vēl draudzene, kas dara to pašu, ar katru mēnesi kļūst arvien slaidāka? Rodas sajūta, ka kaut kas tiek darīts nepareizi. Tad internetā tiek lasīti ieteikumi, padomi, dažādas publikācijas, kas bieži ir viena otrai pretrunā. Lasītājs informācijas gūzmā apjūk, samulst un labākajā gadījumā dodas pēc palīdzības pie kāda speciālista, sliktākā - nonāk pie secinājuma „Man tāpat nekas nelīdz, nav jēgas neko darīt, pie vainas sliktie gēni” un vairs arī neko nedara.

 

Ņemot vērā, ka visi cilvēki nav vienādi - kas vienam der, citam nepalīdz, vai pat kaitē, GenEra laboratorija piedāvā efektīvu risinājumu: veikt ģenētisku analīzi „Uztura DNS tests”, kurā tiek analizēta virkne ģenētisko marķieru (SNP) septiņos dažādos gēnos, kuri savukārt ir iesaistīti dažādos metabolisma regulācijas procesos. Iegūtais rezultāts ļauj sastādīt individuālu, katram personīgi pielāgotu uztura un fizisko aktivitāšu programmu, taču to var izdarīt tikai speciālists, kurš orientējas gan ģenētikā, gan cilvēka fizioloģijā, gan uzturzinātnē. Mūsu speciāliste ir Kristīne Sekace, uzturzinātņu maģistre. Cena: EUR 140.00

 

Kā tas notiek:

1. Jāpiesakās uz parauga (uztriepes no mutes gļotādas jeb t.s. „siekalu parauga”) nodošanu „Uztura DNS testam” GenEra laboratorijā, Rātsupītes ielā 1 k-1, Rīgā, zvanot pa tālr. 67425241 vai rakstot uz e-pastu: info@genera.lv (nepieciešams norādīt cilvēka, kurš veiks „Uztura DNS testu”, vārdu, uzvārdu, vecumu, tālruņa numuru, vēlamo laboratorijas apmeklējuma datumu un laiku).

2. GenEra laboratorijas apmeklējuma laikā, kad nodosiet paraugu „Uztura DNS tests” analīzei:

  • Jums tiks izsniegta uztura dienasgrāmata, kas līdz uztura speciālistes apmeklējumam jāaizpilda vismaz 3 dienas un jāņem līdzi uz konsultāciju;

  • Jūs pierakstīs uz konsultāciju pie uztura speciālistes Kristīnes Sekaces;

  • Jāsamaksā EUR 140.00

3. Jādodas norunātajā laikā pie uztura speciālistes Kristīnes Sekaces uz konsultāciju. Tās laikā tiks analizēta trīs dienu uztura dienasgrāmata, noskaidrota slimības vēsture, izvērtēti svara zaudēšanas mēģinājumi, veikti antropometriskie mērījumi ar bioimpedances metodi, skaidroti DNS analīžu rezultāti un, balstoties uz visu iegūto informāciju, tiks sastādīta personalizēta uztura un fizisko aktivitāšu programma tieši Jums.

Reklāma
Reklāma

Ņemot vērā, ka visi cilvēki nav vienādi - kas vienam der, citam nepalīdz, vai pat kaitē, GenEra laboratorija piedāvā efektīvu risinājumu: veikt ģenētisku analīzi „Uztura DNS tests”, kurā tiek analizēta virkne ģenētisko marķieru (SNP) septiņos dažādos gēnos, kuri savukārt ir iesaistīti dažādos metabolisma regulācijas procesos.

Jūsu ieguvumi:

1. Saņemsiet kvalitatīvu uztura speciālista konsultāciju un praktiskus ieteikumus, kas izriet no Jūsu ģenētiskajām īpatnībām - izmeklējuma „Uztura DNS tests” rezultātiem;

2. Motivāciju rīkoties, lai sasniegtu sev tīkamus rezultātus!

 

 

SIA GenEra laboratorijas tālrunis: 67425241; e-pasts: info@genera.lv

adrese: Rīgā, Rātsupītes ielā 1 k-1, LV-1067. 

www.genera.lv