Riga IFF aicina pieteikties dalībai bērnu žūrijā

Kinofestivāla pieredze nebeidzas ar filmas noskatīšanos — redzēto gribas apspriest, tas noteikti ir jānovērtē un par labu kino pieredzi jādalās priekā. Riga IFF aicina kinoskatītājus vecumā no 10 līdz 12 gadiem piedalīties redzēto filmu apspriešanā un vērtēšanā, piesakoties dalībai Rīgas Starptautiskā kino festivāla bērnu žūrijā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dalība žūrijā nozīmē ne tikai neaizmirstamu kino pieredzi un, iespējams, lieliskas bērnības atmiņas, bet arī iespēju piedalīties festivāla veidošanā. Tieši žūrijas pārstāvji 17. un 18. oktobrī izvēlēsies labākos programmā „Bērnu brīvdienas / Kids Weekend” izrādītos darbus, un tos apbalvos Riga IFF noslēguma ceremonijā. Piedzīvojums!

 

Lai pieteiktos dalībai žūrijā, kinoeksperta lomā jāiejūtas jau pirms festivāla: gaidīsim jūsu pieteikumus mīļākās filmas apskata formā (video vai zīmētus). Pieteikumus var publicēt sociālajos medijos, Facebook un Twitter, atzīmējot ar mirkļbirku #RigaIFF_Berniem, vai sūtīt uz info@rigaiff.lv. Pieteikumus gaidīsim līdz 9. oktobrim.

Žūrijas dalībnieki tiks izvēlēti konkursa kārtā.

Reklāma
Reklāma

 

Rīgas Starptautiskais kinofestivāls notiks no 15. līdz 25. oktobrim kinoteātros Splendid Palace un Kino Bize. Rīgas Starptautiskais kino festivāls norisināsies no 15. līdz 25. oktobrim ar Valsts Kultūrkapitāla fonda un Rīgas Domes atbalstu, sadarbībā ar Latvijas Kinematogrāfistu savienību un Latvijas Kinoproducentu asociāciju. Šobrīd izziņotās filmas un festivāla dažādās programmas publicētas festivāla mājaslapā rigaiff.lv, par jaunāko var uzzināt, arī apmeklējot Riga IFF šķirkļus Facebook (fb.me/rigaiff), Twitter (twitter.com/rigaiff) un Instagram (instagram.com/riga_iff) vietnēs. Programma “Bērnu brīvdienas / KidsWeekend” tapusi sadarbībā ar Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta (EEZ) programmas „Kultūras un dabas mantojuma saglabāšanas un atjaunināšana” atbalstu, īstenojot projektu “Filmu programmas apmaiņa starp Rīgas Starptautisko kinofestivālu un Kristiansandas Starptautisko bērnu filmu festivālu”.