Jau rītdien notiks sava sporta inventāra pārdošanas tirdziņš! Lietotās preces var arī ziedot

10.oktobrī veikali FANS un AUTOEKSPERTS Garozes ielā 1 (veikals FANS) rīkos tirdziņu, kurā piedalīties varēs ikviens sporta inventāra pārdot un pirkt gribētājs.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Tā būs lieliska iespēja dot otro elpu inventāram, no kura bērni jau ir izauguši, vai  ģimenē ar to vairs nenodarbojaties, kā arī iespējams varēsiet iegādāties inventāru kādam jaunam sporta veidam, kuru sen jau vēlējāties pamēģināt!

 

Pārdot un iegādāties varēs visu, kas saistīts ar aktīvo atpūtu un sportu lieliem un maziem: velosipēdus, kalnu un distanču slēpošanas, kā arī snovborda inventāru, slidas, skrituļslidas, skrituļdēļus, ragaviņas, tūrisma inventāru, kā arī visa veida sporta apavus, apģērbus un aksesuārus. 


 

Lai piedalītos tirdziņā, Jums:

  • Jāierodas 10.oktobrī Garozes ielā 1 (veikals Fans) no pulksten 11.00 – 17.00 (pārdot gribētājiem no pulksten 10.00)
  • Līdzi ņemiet pārdodamo preci vai vēlmi ko iegādāties
  • Nosakiet savu preces cenu
  • Brīvā atmosfērā veiciet un baudiet tirgošanās prieku!
Reklāma
Reklāma



Bet, ja nevēlēsieties pārdot savu vai bērna sporta inventāru, varēsiet to tur pat uz vietas nodot labdarībai! 
 

Veikali FANS un AUTOEKSPERTS kopā ar Ziedot.lv labdarībā nodoto sporta inventāru ziedos bērnu namiem, mazturīgajām un trūcīgajām ģimenēm, sociālās palīdzības centriem, kur Jūsu sporta inventārs kādam sniegs daudz prieka un jaunas iespējas!

Sekojiet līdzi jaunākajai informācijai par 10.oktobra tirdziņā paredzētajām aktivitātēm veikalu FANS un AUTOEKSPERTS mājas lapās  

https://www.facebook.com/events/1698672757043634/

www.fans.lv

www.ae.lv

Sporta inventāra tirdziņš